msza

Wybrane tematy:
coś pozytywnego Dobra książka
~Adam

msza

Post autor: ~Adam »

nasz kierownik " załatwił" mszę z okazji naszego święta, ja nie poszedłem ponieważ mnie to nie interesuje, a teraz dziwnie się czuję, może trzeba było iść, dla tak zwanego" oka", ale czy on tek musi eksponować swoje " poglady", chyba najważniejszy przy pełnieniu takich funkcji jest profesjonalizm, a nie prezentowanie siebie? poddaję pod dyskusję
~emilka

Re: msza

Post autor: ~emilka »

niepoważny post.
~Adam

Post autor: ~Adam »

Wam nawet Bóg nie pomoże.
~pracownik socjalny

Post autor: ~pracownik socjalny »

Duchowy wymiar Dnia Pracownika Socjalnego!

Msza Święta w intencji pracowników pomocy społecznej z okazji Dnia Pracownika Socjalnego dobry pomysł. Wielu pracowników to \"przeca\" osoby wierzące.

~sumienie

Post autor: ~sumienie »

Szkoda, że upadła inicjatywa Duszpasterstwa Pracowników Socjalnych. Niegdyś były spotkania w Warszawie. Czy nadal się odbywają?

https://www.ops.pl/archiwum2/news.php?id=1741
~pracownik socjalny

Post autor: ~pracownik socjalny »

Jeśli uczestnictwo nie jest obowiązkowe, to nie widzę problemu!

~głos

Post autor: ~głos »

Myślę, że również dla ateisty lub osoby innego wyznania może być ciekawym doświadczeniem uczestnictwo we Mszy Świętej obrządku Kościoła Rzymsko-Katolickiego - legitymacje ani bilety wstępu nie są przecież sprawdzane przed wejściem ;)
~PRACOWNIK SOCJALNY

Post autor: ~PRACOWNIK SOCJALNY »

ale macie problemy, chcesz to idziesz do kościoła a jak nie chcesz to nie idziesz, mamy przecież demokrację, więc nie wiem czego z tego robić problem.
~Z.

Post autor: ~Z. »

Problem z konformizmem ;)
~ja

Post autor: ~ja »

Adam, masz naj...ne jak w tobołku u włóczykija :-) Weź sie ogarnij łachmyto.
ODPOWIEDZ