"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
dodatkowo, wzrost zasiłku w tym roku o 100 zł i kryterium TO:
"Weryfikacja spowoduje wzrost wydatków dla budżetu państwa. W tym roku będzie to tylko 88 mln zł, ale już w 2016 r. będzie to 554,2 mln zł. "
nadal wierzysz w 500 zł ??
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
fiolkaa pisze:przecież tylko się śmieję z tego, co obiecuje Pan Duda wiem, że to nierealne
wiem, jak jest u nas, widziałam już propozycje weryfikacji świadczeń, nadal bida z nędzą
uff ... bo już myślałam ...