można wszystkozdzislaw_dyrma pisze:Nagłówek można edytować. Możesz ten tekst usunąć ze znacznika i wtedy masz puste, a system cię puści bez problemu.
można wszystkozdzislaw_dyrma pisze:Nagłówek można edytować. Możesz ten tekst usunąć ze znacznika i wtedy masz puste, a system cię puści bez problemu.
karolina09 pisze:możecie napsiac jak po kolei wstawia się nagłowek?
dokładnie tak robię i nic z tego...dodałam nową wersję szablonu, wszystko ustawiłam a nagłówka nie mogęjusta1984 pisze:administarcja - szablony wydruków - DECDS - modyfikuj - wersja podstawowa - podgląd szablonu - czy nagłówek - domyślny - modyfikuj - wstaw znacznik - akceptuj. Może tak być że musisz dodać nową wersję szablonu na podstawie szablonu podstawowego - i robisz wszystko jak wyżej.
ja tak zrobiłam i jak chce wydrukowac to nie ma tego nagłowka. czy on sie pojawia po zatwierdzeniu decyzji/inform.?mika31 pisze:dokładnie tak robię i nic z tego...dodałam nową wersję szablonu, wszystko ustawiłam a nagłówka nie mogęjusta1984 pisze:administarcja - szablony wydruków - DECDS - modyfikuj - wersja podstawowa - podgląd szablonu - czy nagłówek - domyślny - modyfikuj - wstaw znacznik - akceptuj. Może tak być że musisz dodać nową wersję szablonu na podstawie szablonu podstawowego - i robisz wszystko jak wyżej.
a jak u was w parametrach jest zapisane w powiadomieniach - ILE GODZIN OPÓŹNIENIENIA AUTOMAT. WYSŁ. POWIADOMIEŃ. Z tego co wiem to ma byc na 0.justa1984 pisze:po zatwierdzeniu powinien się ukazać.