nagminne umarzanie postępowania przez prokuraturę

Wybrane tematy:
Informacja o przyznaniu świadczenia pieniężnego Ukraina Wzór decyzji przyznającej zasiłek rodzinny + dodatki ZŁOTÓWKA ZA ZŁOTÓWKĘ CV i adres Wzór umowy powierzenia przetwarzania danych osobowych do AOON ZUS - pismo o zaprzestaniu płacenia skł. em-rent. Wniosek o udostepnienie dokumentacji medycznej
ODPOWIEDZ
~Anka73

nagminne umarzanie postępowania przez prokuraturę

Post autor: ~Anka73 »

Czy u Was jest poodbnie, że wszystkie wnioski umarzane są przez Prokuraturę odn. uchylania się dłuzników od płacenia alimentów. Toczymy całą procedurę, wzywamy dłuznika, itd... marnujemy czas i pieniądze, a jak zwracamy sie do prokuratury to oni umarzają postepowanie. I tak wszystko psu na budę... A dłuznik dalej czuje się bezkarny!
~Ania

Re: nagminne umarzanie postępowania przez prokuraturę

Post autor: ~Ania »

popieram nie widzę sensu tej pracy jedni drugim sobie zaprzeczaja
~ola1

Post autor: ~ola1 »

a czy wy tez musicie zeznawac na policji w sprawie tych dłuzników, bo mnie ciągają za każdym i na wstępie mi mówią że sprawę umorzą ale przesłuchać mnie muszą.
~Anka73

Post autor: ~Anka73 »

Nas nie wzywaja bo załączam ksero całej dokumentacji, czyli wezwania, zwrotki, itp. Ale oczywiście umarzaja i tak...
~Gosia

Post autor: ~Gosia »

ja tez zawsze załączam wszystkie dokumenty ale i tak przychodzi policja na przesłuchanie. U nas ok 1/3 spraw zakończyła sie wyrokiem reszta umorzona.
ODPOWIEDZ