nagroda doliczona w 2 miesiącu

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
kin

nagroda doliczona w 2 miesiącu

Post autor: kin »

Hej. Kobieta podjęła prace 1 września 2016 więc biorę zaświadczenie za 2 miesiąc czyli za październik, a w październiku ma więcej niż miała we wrześniu i więcej niż będzie miała w listopadzie bo dostała nagrodę za dzień nauczyciela jednorazową w kwocie 150 zł wypłacona w październiku. Liczę jej ta nagrodę czy odliczam, bo już głupieje tak Ci ludzie mącą.
opsciekawska
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: nagroda doliczona w 2 miesiącu

Post autor: opsciekawska »

Witam, miałam taki przypadek, niestety musiałam wpisać dochód razem z dodatkiem, wyszło przekroczenie.
kin

Czyli liczymy to co jest na zaświadczeniu za październik, a tam jest z nagrodą + 150 zł???
opsciekawska
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

tak
opsciekawska
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

tylko że zastanawia mnie to, że masz już zaświadczenie o zarobku za październik w październiku ..
kin

Rzeczywiście jesteś ciekawska :) No jakoś mam, przyniosła wczoraj , czyli jednak da się. Skoro nic sie nie zmieniło to i pensja taka sama co miesiąc.
opsciekawska
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

no oczywiście że się da, ale czy masz że zarobek za miesiąc październik wyniósł x zł, czy wyniesie x zł?
kin

za miesiąc październik wynagrodzenie netto.
mmnbbjh

Post autor: mmnbbjh »

Nauczyciele dostają wynagrodzenie z góry - 1 października za październik wiec jest to całkiem możliwe
kin

No i wszystko jasne.
ODPOWIEDZ