Nemezis - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 30 lis 2015, 13:17

czy udało sie komus zrobic przesył z tego programu do tych biur?
Ja juz wymiękłam. Informatyk tez nie jest wstanie tego zrobic.
Wprowadziłam recznie wszystkich dłuzników do tych 4 biur :D
tylko sie tak zastanawiam czy w programie mam w jakis sposób zaznaczyc to ze ich wprowadziaam?
i jak to sie bedzie miało do sprawoadania? mamy tych wrowadzonych dłużników wszystkich ując w sprawozdaniu?
nev

Napisano: 30 lis 2015, 13:30

a pisałaś im wcześniej zawiadomienia o wpisie? tzn tym nowym :)
cizi

Napisano: 30 lis 2015, 13:43

ja wysłałam do wszystkich oprocz krd bo mi błedy powyskakiwały, wszystko mi ładnie importowało :)
abc123

Napisano: 30 lis 2015, 13:59

abc 123 a czy e sprawozdaniu bedziesz wykazywac tych dłuzników ktorych wprowadzilas do biur?
mi nie chce nic przejsc. Bede robic ręcznie, trudno. Terazjuz bedzie mniej wpisywania bo tylko aktualizowanie tych co zadłuzenie sie zmieni ;)
nev

Napisano: 30 lis 2015, 14:01

a powiedz mi jak mam zaznaczyc ręcznie tych dłużników w programie zeby potem w sprawozdaniu ich ując?
nev

Napisano: 30 lis 2015, 14:05

a jak zrobić import z NEMEZIS? ktoś wie? Bo mój informatyk tez nie wie jak? Błagam-pomóżcie
nowa15

Napisano: 30 lis 2015, 14:13

wystarczy ściągnąć instrukcję obsługi Nemezis i tam wszystko piszę, ciężko tak na pamięć powiedzieć bo nie mam tu dostępu do nemezisa. Tych którzy są nowi będę wykazywać a tych których wykazywałam już nie będę. Dzwoniłam kiedys do UW i tak mi kazały robić, wpisujemy TYLKO NOWYCH DŁUŻNIKÓW których nie wykazywalismy wcześniej.
abc123

Napisano: 30 lis 2015, 14:22

1.czyli np. wczesniej wprowadzałam dłużników go Infomonitor to tylko nowych w sensie tych co dodałam do InfoMonitoru? bo w pozostałych 3 biurach wszyscy są "nowi"?
2.a masz może takie sytuacje - takich dłuzników, którzy wcześniej nie byli wprowadzeniu do biura bo np. nie znany był nr pesel a obecnie już tak. czy poprostu nie wiadmomo z jakiej przyczyny nie byli wprowadzeni? :cry:
nev

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x