Elmer i inni użytkownicy programu Nemezis, Amazis i Izydy. Czy zatwiedzacie decyzje w programie ? i czy korzystacie z zakładki w empati z bazy beneficjentów? jeżeli tak to jak to wyglada u was?
Hmmm... a co do CBB to zazwyczaj to robię dla nowych osób które nie występują u mnie co roku od wielu lat. Na początku robiłem to dla każdego ale gdy programy zaczynały świrować i krzyczeć, że beneficjent występuje w CBB to dałes sobie spokój i robię tak jak na początku napisałem - programy krzyczą, że beneficjent występuje w CBB ale jako z mojej jednostki...
a można wiedziec jak to robicie w epatii. Wchodzicie w empatie nastepnie centralna baza CBB, następnie co wybieranie? Weryfikacje danych osoby, udostępnienie danych osoby czy obsługa niezgodnosci? i co np drukujecie i sprawdzacie o co to chodzi?
Standardowo przechodzę do: Weryfikacja danych osoby
Jeśli mym oczom przy powyższym ukaże się komunikat o występowaniu osoby w CBB wtedy korzystam z: Udostępnienie danych osoby
Tam wyświetla się numer jednostki w której występuje.
ok a powiedz mi jeżeli dana osoba występuje w badzie cbb i po udostępnieniu wystepuje numer urzędowy to co sprawdzacie jakos to czy można sprawdic gdzie pobierała dana osoba? i czy wogóle oznancza to ze pobiera czy pobierała?
Przecież Ci dokładnie i szczegółowo napisałem wcześniej już...
heiland pisze:Standardowo przechodzę do: Weryfikacja danych osoby
Jeśli mym oczom przy powyższym ukaże się komunikat o występowaniu osoby w CBB wtedy korzystam z: Udostępnienie danych osoby
Tam wyświetla się numer jednostki w której występuje.