Nie będzie upd w takim przypadku. Ja też przy pierwszej wysyłce myślałam, że zrobiłam jakiś błąd, ale po rozmowie z pracownikami którzy mają doświadczenie w epup potwierdzili że w takich przypadkach nie ma upd
a jak nie przyjdzie to czekamy 14 dni i wtedy uważa się za doręczone zgodnie z art 46 par.6 KPA w związku z art. 158 ustawy o doręczeniach elektronicznych
Proszę wytłumaczcie mi...bo teraz zgłupiałam, nie mam upd bo przy wysyłaniu wezwania zrobiłam upp i wyślij a jak się zaznaczy upd to wtedy mam potwierdzenie doręczenia prawda?
Tak jest w przypadku gdy odpowiadasz osobie prywatnej a nie organowi publicznemu. Nieważne czy zaznaczysz upd czy upp. Wydrukuj info że masz wysłane i tyle
do urzedów z automatu jest UPP
do osób fizycznych trzeba wybrać UPD, jak wybierzecie UPP to dupa zbita do niczego nie przydatne bo nie potwierdza doręczenia a jedynie zapisanie w skrzynce odbiorczej
do urzedów z automatu jest UPP
do osób fizycznych trzeba wybrać UPD, jak wybierzecie UPP to dupa zbita do niczego nie przydatne bo nie potwierdza doręczenia a jedynie zapisanie w skrzynce odbiorczej
Jesteś pewny? Dzisiaj będę wysyłała, sprawdzę czy masz rację