Nie wiem na kogo zagłosować
Re: Nie wiem na kogo zagłosować
PiS ma fajny program. Mimo to nie zagłosuję na nich ponieważ ich priorytetami będą Smoleńsk, rozliczanie poprzedników, układ z kościołem i ochładzanie stosunków z sąsiadami. Wybiorę mniejsze zło.
- de Charette
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ty lepiej w domu zostań i red tube se tradycyjnie załącz. Mniej szkód narobisz
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
- de Charette
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
zapałki

cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
będę głosować na PO
możecie tu na mnie ujadać, nic mi z tego
macie w głosie wyłącznie pogardę i na tej pogardzie się przejedziecie
Wasze dzieci, jeśli PIS dojdzie do władzy, będą musiały obalać ten system bo to czysta Stalino-komuna. Ślepi jesteście jeśli tego nie widzicie.
Rozumu życzę, i wyjścia poza swój grajdołek
Pozdrawiam Aresa
mądrego wyboru życzę
możecie tu na mnie ujadać, nic mi z tego
macie w głosie wyłącznie pogardę i na tej pogardzie się przejedziecie
Wasze dzieci, jeśli PIS dojdzie do władzy, będą musiały obalać ten system bo to czysta Stalino-komuna. Ślepi jesteście jeśli tego nie widzicie.
Rozumu życzę, i wyjścia poza swój grajdołek
Pozdrawiam Aresa

Nie będzie tak źle.
Demografia się poprawi bo za antykoncepcje i aborcje pójdziesz siedzieć. Wiedza się powiększy bo religia będzie obowiązkowa na maturze. Przestrzeń publiczna w miastach się zmieni bo wszędzie stanie pomnik Lecha i Smoleńska. Bonusem będą deptaki i zielone skwery woku takowych.
Przestępczości nie będzie bo służby nadzorowane przez polityków PiS będą szukać układów zanim te sie pojawią. Nie jedna babcia zostanie o 6.00 rano powalona na glebę na oczach wnuczka przez CBA (za złe słowo o prezesie i prymasie).
Młodzież nie będzie wpadać. Nauki życiowe przekaże jej bowiem kapłan/katecheta a nie jakiś tam naukowiec.
Wreszcie tez Tusk zostanie stracony za układ z Putinem i śmiechy w Smoleńsku. Poznamy prawdę o tym zamachu.
Co jeszcze? Ano wyjdziemy z tej durnej Unii, będziemy strzelać przy granicy do imigrantów, zamkniemy gejów w oddalonych od normalnych ludzi gettach, in vitro zastąpimy naprotechnologią.
TVN i Wyborcza do likwidacji. Precz z resortowymi dziećmi. Liczyć będzie sie tylko Niezależna, republika, Trwam i Fronda. Cała prawda całą dobę.
Będzie zajebiście. Idźmy na wybory.
Demografia się poprawi bo za antykoncepcje i aborcje pójdziesz siedzieć. Wiedza się powiększy bo religia będzie obowiązkowa na maturze. Przestrzeń publiczna w miastach się zmieni bo wszędzie stanie pomnik Lecha i Smoleńska. Bonusem będą deptaki i zielone skwery woku takowych.
Przestępczości nie będzie bo służby nadzorowane przez polityków PiS będą szukać układów zanim te sie pojawią. Nie jedna babcia zostanie o 6.00 rano powalona na glebę na oczach wnuczka przez CBA (za złe słowo o prezesie i prymasie).
Młodzież nie będzie wpadać. Nauki życiowe przekaże jej bowiem kapłan/katecheta a nie jakiś tam naukowiec.
Wreszcie tez Tusk zostanie stracony za układ z Putinem i śmiechy w Smoleńsku. Poznamy prawdę o tym zamachu.
Co jeszcze? Ano wyjdziemy z tej durnej Unii, będziemy strzelać przy granicy do imigrantów, zamkniemy gejów w oddalonych od normalnych ludzi gettach, in vitro zastąpimy naprotechnologią.
TVN i Wyborcza do likwidacji. Precz z resortowymi dziećmi. Liczyć będzie sie tylko Niezależna, republika, Trwam i Fronda. Cała prawda całą dobę.
Będzie zajebiście. Idźmy na wybory.
leming Ares żyje w matrixie.
Poza PO i PIS też jest życie, ale trzeba wyjść za matrixu. Dla lemingów rzecz nieosiągalna.
Poza PO i PIS też jest życie, ale trzeba wyjść za matrixu. Dla lemingów rzecz nieosiągalna.
Oprócz Nie wiem na kogo zagłosować - HYdE PaRK przeczytaj również:
Zamordyzm
Chyba czymś się napruł
oto właściwa postawa względem emigrantów. Prawda angoc?
Niezależna prokuratura
Państwo PO-licyjne
Kolej to star
Lewactwo opanowało forum
Policja grasuje po mieszkaniach -Ubekistan ?
Kto pod kim dołki kopie ...
Przedwyborcze pytania
Kto jest szczęśliwy?
Państwo PO-licyjne z czerwonym dodatkiem
APEL: suszymy jablka
Info dla zakompleksionych
Odpowiedź dla córki Kopacz
Niech zejdzie nam z oczu