nie wszczęłam post a teraz zniesiono obowiązek alimentacyjny - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 20 sty 2014, 13:41

Wierzycielka pobierała u nas świadczenia z fa. W trakcie pobierania świadczeń zniesiono obowiązek alimentacyjny. Co do wierzycielki cała procedura została przeprowadzona, a co do dłużnika to wznowiłam postępowanie i mam zamiar poumarzać postępowanie w sprawie zwrotu. Niestety za jeden okres nie zdążyłam wydać decyzji zwrotowej i teraz nie wiem jak zakończyć ten okres. Myślałam żeby wszcząć postępowanie w sprawie zwrotu i nie wiem czy umorzyć post jako bezprzedmiotowe Już sama nie wiem Miał ktoś podobną sytuację? ?
~ja:)

Napisano: 20 sty 2014, 13:51

nic nie robisz wtedy z tym
~Elmer

Napisano: 20 sty 2014, 15:02

Ale po zrobieniu NP wierzycielce w programie Top Team zdjęło mi zaległość z długu dłużnika(na szczęście nic nie wpłacił). Dałam te decyzje NP do księgowości ale księgowa chce jeszcze coś odnośnie dłużnika.... Poza tym w US są tyt wykonawcze też je chyba muszę powycofywać

Napisano: 20 sty 2014, 15:05

tytuły wycofujesz, postępowanie w sprawie decyzji zwrotowych wydanych robisz, nic nie robisz z okresem gdzie nie miałaś jeszcze decyzji
~Elmer

Napisano: 20 sty 2014, 15:12

Ok dzięki za zainteresowanie tematem. \"Co dwie głowy to nie jedna\":) Pozdrawiam.

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x