nienależnie pobrane - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 19 kwie 2016, 6:22

Witam, jeśli mam nienależnie pobrane to wydaje dwie decyzje: nienależnie pobrane i druga decyzje do zwrotu czy teraz już się wydaje tylko jedna: jednocześnie nienależnie pobrane i do zwrotu?
Katka89

Napisano: 19 kwie 2016, 18:33

nikt nie wydaje decyzji o nienależnie pobrane?
Katka89

Napisano: 19 kwie 2016, 18:37

w jednej decyzji uznajesz za np i żądasz zwrotu
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 19 kwie 2016, 18:39

Też na jednej robiłem aż któregoś razu Kierownik zrobiła niespodziankę i pobiegła do radcy z moją decyzją...
A ta się przyczepiła przecinków i tego że ma to być na dwóch robione :shock:
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 19 kwie 2016, 18:41

heiland pisze:Też na jednej robiłem aż któregoś razu Kierownik zrobiła niespodziankę i pobiegła do radcy z moją decyzją...
A ta się przyczepiła przecinków i tego że ma to być na dwóch robione :shock:
:lol: :lol: a uświadomiłeś "prawnika" i kierownika, ze zmiany były odnośnie tego
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 19 kwie 2016, 18:42

ewalu ja nie będę się kopał z koniem, te czasy gdy marnowałem czas i energię na to minęły :)
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 19 kwie 2016, 20:12

heiland pisze:ewalu ja nie będę się kopał z koniem, te czasy gdy marnowałem czas i energię na to minęły :)
u mnie też już chyba pojdę tą drogą, tym bardziej, ze już dawno dawno dawno dawno nie uslyszalam za to nic pozytywnego.

to tak samo jak opinia, ze ludzi nie ma na korytarzu, to macie troche luzu. a robota papirkowa??? to co ? się pytam....
Człowiek nie jest taki, co by sobie nie poradził:)
POCAHONTAS
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 25 lis 2005, 10:00
Zajmuję się:

Napisano: 19 kwie 2016, 20:25

temat kierowników to temat rzeka ... ja w to nie wchodzę .. szkoda czasu i "papieru" :lol: :roll:
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x