oki no to wysłałam zawiadomienie o wszczeciu postępowania i teraz osobno zwrot z decyzji starej i osobno z nowego okresu czy moge na jednej decyzji o zwrocie?
przecież pisałaś że decyzja się skończyła napisałam Ci jak postąpić do decyzji która się skończyła, jeżeli masz aktualną decyzję to robisz zawiadomienie, później uchylenie po uprawomocnieniu się decyzji decyzję o zwrocie
zawiadomienie wysłałam, decyzję z nowego okresu uchyliłam a teraz musze zrobić zwrot dodatku ze starego okresu i nowego. i nie wiem czy moge jedną decyzją o zwrocie czy muszą być dwie decyzje o zwrocie
HEJ HEJjeżeli jeżeli decyzja juz sie skończyła jak piszesz to robisz ZAWIADOMIENIE O WZNOWIENIU POSTĘPOWANIA anie zawiadomienie o wszczęciu. tu masz sprawę zakonczona decyzja ostateczną i robisz ZAWIADOMIENIE O WZNOWIENIU, przy trwającej jeszcze decyzji -robisz zawiadomienie o eszczęciu - to są dwa różne pojęcia>.Później robisz Postanowienie i dopiero decyzje uchylająca i NP
Witam wlasnie ubiegam się o stanowisko w pomocy spolecznej i mam bardzo duzy problem ze swiadczeniami nienaleznie pobranymi. Czy moglaby Pani napisac w skrócie jak wygląda takie postepowanie zgodnie z kpa i ustawa o egzekucji z artykulami???bedę bardzo wdzięczna za pomoc )