NIEWIEMJAKI - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 22 cze 2015, 11:29

w św rodz jest nas dwoje Ja i Koleżnka Nie bardzo się lubimy ale nie jest źle
Pani złożyla wniosek o św piel na syna 6letniego adaptowanego z orzeczeniem ze wskazaniem 7 i 8 -ja ją namowilem do zlożenia tego wniosku/ma św rodz i zas piel/ i teraz mam kłopt ..Malo wiem o św piel gdyz ona ma św piel i sugerowala wyranie że tej pani sie nie należy...Co mam zrobić ? Pani opiekuje się dzieckiem 6 lat , nie pracuje ,nie pracowala A teraz jej mąż poszedł na tacierzyński nad dzieckiem Poczytałem i mysle że można przyznać ale nie wiem czy na pewno.....
SYLWEKP

Napisano: 22 cze 2015, 12:06

Jeszcze raz : Czy sie nalezy śp na dziecko matce ktora wraz z meżem byla rodz zast do maja 2015 Teraz jest całkowita adopcja Pani nigdy nie pracowala opiekowala sie małym bardzo chorym dzieckiem dziecko ma 6 lat orzeczenie ze wskazaniem 7 i 8 Jej mąż ma tacierzyński na rok Czy przyznalibyście matce śp
SYLWEKP

Napisano: 22 cze 2015, 14:17

HEJ ! PROSZĘ .......
SYLWEKP

Napisano: 22 cze 2015, 14:41

Mama małego wozi go od poniedz do piątku do przedszkola oddalonego o 22km od domu
SYLWEKP

Napisano: 22 cze 2015, 14:53

Ja adoptowała to może starać się o ŚP
Dorcia82
VIP
Od: 10 kwie 2014, 13:41
Zajmuję się:

Napisano: 22 cze 2015, 15:51

SYLWEKP pisze:w św rodz jest nas dwoje Ja i Koleżnka Nie bardzo się lubimy ale nie jest źle
Pani złożyla wniosek o św piel na syna 6letniego adaptowanego z orzeczeniem ze wskazaniem 7 i 8 -ja ją namowilem do zlożenia tego wniosku/ma św rodz i zas piel/ i teraz mam kłopt ..Malo wiem o św piel gdyz ona ma św piel i sugerowala wyranie że tej pani sie nie należy...Co mam zrobić ? Pani opiekuje się dzieckiem 6 lat , nie pracuje ,nie pracowala A teraz jej mąż poszedł na tacierzyński nad dzieckiem Poczytałem i mysle że można przyznać ale nie wiem czy na pewno.....
tak zakreciles ten post ze zgupialem generalnie to mi wyszlo ze twoja kolezanka z pracy jest na swiadczeniu pielegnacyjnym ????
" Malo wiem o św piel gdyz ona ma św piel i sugerowala wyranie że tej pani sie nie należy...Co mam zrobić ? "
masterm

Napisano: 23 cze 2015, 14:02

Wiem ze to zagmatwane Chodzilomi o to że jest nas dwoje w św rodz i nie bardzo pomagamy sobie...choć nigdy się nie przemowiliśmy św piel ma dostac pani na syna ktyorego adoptowala Jest ale ktore mnie blokuje Pani nie pracuje od momentu gdy zostala rosdz. zastępcza ale w tej chwili mąż jej ma tacierzyński na dziecko Adoptowali miesiąc temu Przyznac czy nie ś piel Ona ubezpieczona w KRUSIE
SYLWEKP

Napisano: 23 cze 2015, 15:10

ty sie najpierw zastanow czy oni to dziecko adoptowali czy wzieli w rodzine zastepcza:) bo to nie jest to samo
kb
Awatar użytkownika
VIP
Od: 02 lut 2007, 15:50
Zajmuję się:

Napisano: 24 cze 2015, 10:37

Byli 5 lat rodzina zastępcza W maju tego roku adoptowali Mam protokol
SYLWEKP

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny