niezarejestrowany w PUP - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 14 lip 2015, 11:58

W trakcie okresu wysłałam do PUP wniosek o aktywziacje zawodową i do kilku dłużników dostałam odpowiedź że zostali wyrejestrowani, co w takiej sytuacji? (a gdy byli wzywani stawili sie na wywiad i byli zarejestrowani)
Zobowiazuje do zarejestrowania sie lub dostarczenia zaswiadczenia w przypadku zatrudnienia; jak sie nie wywiaza to postepowanie w sprawie uchylania sie?????
Jolcia

Napisano: 14 lip 2015, 12:01

o mam podobhną sytuację, wysłałam o to że ma się zarejestrować i dostarczyć zaświadczenie i nie zrobił tego..co teraz?
młoda1

Napisano: 14 lip 2015, 12:04

Jeżeli zobowiązałas do zarejestrowania sie a oni nie zarejestrowali sie to wszczynasz postępowanie
Ewa85

Napisano: 14 lip 2015, 12:09

Jolcia pisze:W trakcie okresu wysłałam do PUP wniosek o aktywziacje zawodową i do kilku dłużników dostałam odpowiedź że zostali wyrejestrowani, co w takiej sytuacji? (a gdy byli wzywani stawili sie na wywiad i byli zarejestrowani)
Zobowiazuje do zarejestrowania sie lub dostarczenia zaswiadczenia w przypadku zatrudnienia; jak sie nie wywiaza to postepowanie w sprawie uchylania sie?????
jeżeli byli wezwani do PUP w związku z twoim wnioskiem o aktywizację, nie zgłosili się i w zw. z tym zostali wyrejestrowani - to konsekwencje zgodne z art. 5 ust. 2 pkt 3..
Gość

Napisano: 14 lip 2015, 12:18

nie wiem jak u koleżanki, ale u mnie było tak, że wyrejestrowali go na okres 3 miesięcy bo nie przyszedł na wyznaczony termin, natomiast na wywiadzie w marcu był.
młoda1

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x