Uwagi wysłane

Uwagi wysłane
my to mamy od kiedy pamiętam, czy dodatkowe funkcje może trzeba gdzieś w ustawieniach pogrzebać...marzenasaw pisze: ↑13 sty 2022, 17:59W sygnity Ja nie msm możliwości weryfikacji w ceidg. Madz jakieś dodatkowe funkcje?
Nie ma takiej weryfikacji w czystym powietrzu, też pracujemy na sygnity. Więc podejrzewam, ze w DO też nie będzie bo po co skoro nie ma utrat i uzysków, wszystko i tak dzielimy na 12. Wszystko ma wyjść na Ministerstwie finansów i to liczymy a czy to działalność czy etat- nie ma znaczenia. Liczymy.jasiak pisze: ↑14 sty 2022, 8:43my to mamy od kiedy pamiętam, czy dodatkowe funkcje może trzeba gdzieś w ustawieniach pogrzebać...marzenasaw pisze: ↑13 sty 2022, 17:59W sygnity Ja nie msm możliwości weryfikacji w ceidg. Madz jakieś dodatkowe funkcje?
Poza działalnością PIT-36 w 2022 roku składają również podatnicy, którzy:jasiak pisze: ↑13 sty 2022, 12:20wprowadzam 1 wniosek w program ... dla przetarcia szlaku
no i Pani dochód ... weryfikowałam Panią do rodzinnego we wrześniu 2021 dochód zerowy typ rozliczenia pit 37
a dziś DO i Pani ma typ pit 36 i dochód 32810 zł składka zero, podatek zero
do tego w zusie nie figuruje, w Ceidg też nie, żeby miała działalność
jakiś pomysł - no może była korekta robiona ale z czego to może być dochód ? niezarejestrowana działalność ?
skoro nie ma utrat uzysków to po co CEIDGzocha1234 pisze: ↑14 sty 2022, 10:41Nie ma takiej weryfikacji w czystym powietrzu, też pracujemy na sygnity. Więc podejrzewam, ze w DO też nie będzie bo po co skoro nie ma utrat i uzysków, wszystko i tak dzielimy na 12. Wszystko ma wyjść na Ministerstwie finansów i to liczymy a czy to działalność czy etat- nie ma znaczenia. Liczymy.jasiak pisze: ↑14 sty 2022, 8:43my to mamy od kiedy pamiętam, czy dodatkowe funkcje może trzeba gdzieś w ustawieniach pogrzebać...marzenasaw pisze: ↑13 sty 2022, 17:59W sygnity Ja nie msm możliwości weryfikacji w ceidg. Madz jakieś dodatkowe funkcje?
Przede wszystkim będą wychodzić KOORDYNACJE ( nie zgłoszone ) - jeśli bierze rodzinne i 500 w tym okresie, a była praca (męża-partnera) za granicą - ma nienależnie pobrane, bo nie przeszło przez Wojewodę.