nocka do 10 rano
nocka do 10 rano
Czy dyrektor może wprowadzić nockę od 22 do 10 rano...
Czy to nie przegięcie kazać nam siedzieć po nocce do 10 rano? Czy ma takie prawo wg kodeksu pracy?
Czy to nie przegięcie kazać nam siedzieć po nocce do 10 rano? Czy ma takie prawo wg kodeksu pracy?
Re: nocka do 10 rano
Zgodnie z KP dobowy wymiar czasu pracy może być przedłużony do 12 godzin pod warunkiem przyjęcia zrównoważonego czasu pracy, tzn. w innej dobie wymiar czasu pracy jest mniejszy niż 8 godzin.
ale czy może nam zrobić nocke do 10 rano? Dyżury mamy mieć 10 - 22 i 22 - 10... Jak mam funkcjonować po całej nocce do 10 rano...
Może, ale pod warunkiem że w innym dniu tygodnia będziesz miała dyżur krótszy niż 8 godzin.
czy mogę pracować od 21 -9 lub od 21 -8 i po nocy byc na pobudce oraz prowadzić dzieci do szkoły?
a ile macie tych nocek do 10 rano. Moni piszesz że wszystkie nocki są po 12 godzin. 3x12=36 zostaje 4 do 40 godzinnego tygodnia pracy.~szafa napisał że jakiś dyżur musi być krótszy a ty na to że nie. Jak to możliwe? ile ty robisz tych 12 godzinnych dyżurów?
My mamy nocki od 22 do 8 rano i tez nie wiemy czy jest to zgodne z prawem Dzień gdzie mam dyżur od 6 do 8 jest dniem wolnym ?
~Iza ale ty to chyba pracujesz na KN. Ile godzin tygodniowo że wychodzi że jesteś w pracy 4 dni na 10 godzinnych dyżurach i masz jeden piąty dzień 6-8 i to jest dzień wolny?
Oprócz nocka do 10 rano - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
Roczne Studium Terapii Rodzin
kieszonkowe pomóżcie !!!!
praktykanci
żywienie dzieci od 0 do 3 lat
refleksja
zamiana na dyżury
DYREKTOR BEZ KONKURSU
terapeuta edukacyjny w placówce
etat w małopolskim
dokumentacja dotycząca wychowanka
stanowisko-opiekun
pieniądze na wychowanka