nowa ustawa - Świadczenia rodzinne

Strona 7 z 7    [ Posty: 64 ]

Napisano: 18 cze 2015, 20:02

no nie takiej taniej to nie widziałam, napisałam ewentualnie Finlandia, nie dawno kupiłam w Netto w promocji za 29zł :P
Kati@

Napisano: 19 cze 2015, 7:53

west pisze:asz- nie marudź. Tobie jak i większości z nas nie przeszedłby przez gardło kieliszek wódki, która kosztuje 2000 za flaszkę. Dla mnie to marnotrawstwo. A żeby ośmiorniczkę przełknąć musiałbym być już nagrzany i z marynowanym grzybem pomylić.
nawet nagrzana bym tego nie przełknęła
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Napisano: 19 cze 2015, 8:00

anetag pisze:
west pisze:asz- nie marudź. Tobie jak i większości z nas nie przeszedłby przez gardło kieliszek wódki, która kosztuje 2000 za flaszkę. Dla mnie to marnotrawstwo. A żeby ośmiorniczkę przełknąć musiałbym być już nagrzany i z marynowanym grzybem pomylić.
nawet nagrzana bym tego nie przełknęła
a ja bym nie pogardziła .. jak ktoś stawia to niegrzecznie jest odmawiać ;) :P :lol: :mrgreen:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 19 cze 2015, 9:07

chyba bym zaczęła rozmawiać z niedźwiedziem jakby mnie ktoś czymś takim chciał częstować, blleeeeeeeeeee
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Strona 7 z 7    [ Posty: 64 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x