Nowa ustawa od 2016 r. - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]

Napisano: 15 sty 2015, 12:08

Czy widzieliście projekt nowej ustawy o świadczeniach rodzinnych? Co wy na to?
ALAL

Napisano: 16 sty 2015, 13:45

Projekt ustawy mnie przeraża.... dojdzie nam kupa liczenia proporcji i tyle.... :evil:
Gosiek

Napisano: 20 sty 2015, 9:45

Straszne, przez ponad 10 lat nie zdołaliście nawet opanować przyznawania zasiłku rodzinnego, a teraz kolejne straszne świadczenie...
megixyz

Napisano: 21 sty 2015, 9:13

brawo, taka złośliwa uwaga w katolickim kraju
ewuchna

Napisano: 21 sty 2015, 10:19

Jak oni sobie wyobrażają nasza pracę na takiej ustawie, to przecież będzie jeden wielki ,, burdel" , chociaż co ja piszę , to już jest burdel :evil: . Wydaje mi się , że za kilka lat w ogóle zlikwidują świadczenia rodzinne, przynajmniej tak to wygląda , kiedy czyta się te kolejne mądre projekty :x .
ALAL

Napisano: 23 sty 2015, 14:34

Jest burdel bo banda niedouczonych ciemniaków pozatrudnianych po kozich wólkach za mleko i smietane nawet czytac nie potrafi, nie mowiac już o znajomości przepisów prawa czy umiejetnosci ich zastosowania. Dowód - to forum zenady i niekompetencji, co drugi post to po prostu dowód analfabetyzmu i zdebilenia
xyzz

Napisano: 29 sty 2015, 8:52

A ja jestem zdania że będzie lepiej, a Wy piechotą liczyć nie będziecie tylko program Wam przeliczy.
Ola1000

Napisano: 29 sty 2015, 11:24

a gdzie jest propozycja tej ustawy?
Ann.a

Napisano: 05 lut 2015, 11:34

przeciez na dzień dzisiejszy nie ma ujednolicenia sposobu liczenia dochodów. chociażby przy wspolnym podatku małzonków. niektorzy liczą proporcje w stosunku do dochodu inni do pobranej zaliczki na podatek a jeszcze inni dziela na pół. A przeciez przy ustawie zeta za zete wilecznie dokładnego dochodu bedzie miało kolosalne znaczenie.
pola22

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x