i tak od tego nie uciekniesz ... dopadnie Cię wcześniej czy późniejanetag pisze:my nie mamy problemu bo nie mamy informatyka, a stażysta ma zakazane robienia tej aktualizacji

i tak od tego nie uciekniesz ... dopadnie Cię wcześniej czy późniejanetag pisze:my nie mamy problemu bo nie mamy informatyka, a stażysta ma zakazane robienia tej aktualizacji
nigdy nie drukowałam metryki .. nie mamy takiego obowiązku .. u koleżanki w FA była kontrola i ani jedno słowo nie padło na ten temat .......... zwrotek też nie drukowałamnowa32 pisze:czyli trzeba było czekać do ostatniej chwili,ehh ale już za późno więc trzeba się męczyć, ale powiedzcie mi teraz jak?wydając decyzję nie drukujecie metryki i zwrotek tylko ręcznie to robicie??
jak wysyłam decyzję pocztą to mam pocztowe potwierdzenie odbioru .. jak osoba odbiera osobiście mam pieczątkę, którą stawiam na decyzji a osoba wstawia datę odbioru i się podpisujenowa32 pisze:do Ewalu-to jak petent potwierdza Ci odbiór decyzji jeśli nie masz zwrotki do tego?u nas jest taki obowiązek
czyli masz zwrotkęewalu pisze:jak wysyłam decyzję pocztą to mam pocztowe potwierdzenie odbioru
Tom. pisze:czyli masz zwrotkęewalu pisze:jak wysyłam decyzję pocztą to mam pocztowe potwierdzenie odbioru