Nowa wersja sygnity-pomocy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 3    [ Posty: 23 ]

Napisano: 19 sie 2015, 10:29

anetag pisze:my nie mamy problemu bo nie mamy informatyka, a stażysta ma zakazane robienia tej aktualizacji
i tak od tego nie uciekniesz ... dopadnie Cię wcześniej czy później :lol:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 19 sie 2015, 10:32

to ja wolę później
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Napisano: 19 sie 2015, 10:33

czyli trzeba było czekać do ostatniej chwili,ehh ale już za późno więc trzeba się męczyć, ale powiedzcie mi teraz jak?wydając decyzję nie drukujecie metryki i zwrotek tylko ręcznie to robicie??
nowa32

Napisano: 19 sie 2015, 10:57

nowa32 pisze:czyli trzeba było czekać do ostatniej chwili,ehh ale już za późno więc trzeba się męczyć, ale powiedzcie mi teraz jak?wydając decyzję nie drukujecie metryki i zwrotek tylko ręcznie to robicie??
nigdy nie drukowałam metryki .. nie mamy takiego obowiązku .. u koleżanki w FA była kontrola i ani jedno słowo nie padło na ten temat .......... zwrotek też nie drukowałam
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 19 sie 2015, 11:02

ewalu uwielbiam Twoje zalaczniki :D
Miłosz15

Napisano: 19 sie 2015, 11:07

do Ewalu-to jak petent potwierdza Ci odbiór decyzji jeśli nie masz zwrotki do tego?u nas jest taki obowiązek i dodatkowo metryka musi być.koleżanka przed chwilą robiła ZP decyzję i wyobraźcie sobie że orzeczenie było wpisane dobrze w system do sierpnia 2016 a system przyznał ZP do marca 2017, hello co to k.... jest???/ :o :o :o :o :o
nowa32

Napisano: 19 sie 2015, 11:48

nowa32 pisze:do Ewalu-to jak petent potwierdza Ci odbiór decyzji jeśli nie masz zwrotki do tego?u nas jest taki obowiązek
jak wysyłam decyzję pocztą to mam pocztowe potwierdzenie odbioru .. jak osoba odbiera osobiście mam pieczątkę, którą stawiam na decyzji a osoba wstawia datę odbioru i się podpisuje
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 19 sie 2015, 11:51

ewalu pisze:jak wysyłam decyzję pocztą to mam pocztowe potwierdzenie odbioru
czyli masz zwrotkę ;)
Tom.
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 09 mar 2005, 16:10
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)

Napisano: 19 sie 2015, 11:53

Tom. pisze:
ewalu pisze:jak wysyłam decyzję pocztą to mam pocztowe potwierdzenie odbioru
czyli masz zwrotkę ;)
:lol: .. fakt, tylko nie wydrukowaną a przyniesiona z poczty :D
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 19 sie 2015, 12:26

my kupujemy białe zwrotki, nie używamy tych z poczty
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Strona 2 z 3    [ Posty: 23 ]