Nowe forum i portal ops.pl
Re: Nowe forum i portal ops.pl
Dzieki ewalu ale ale wszędzie używam nick Sipera a dwa, to mój mail był użyty do rejestracji i nawet gdybym chciała zarejestrować się pod nickiem Sipera1 to niestety pisze, że ten mail już jest w systemie czy jakoś tak a innego nie posiadam
a tak nawiasem mówiąc zdążyłam wydrukować przesłany link do aktywacji. Mogłabym w sumie wklepać go ale....no właśnie, ale.
Dali w nim jakiś dziwny znak specjalny, którego nie znam i nie umiem odszukać. I tak czarna d*pa i tak.
Więc może administrator się pofatyguje pomóc koleżance w potrzebie
Dali w nim jakiś dziwny znak specjalny, którego nie znam i nie umiem odszukać. I tak czarna d*pa i tak.
Więc może administrator się pofatyguje pomóc koleżance w potrzebie

- Sipera
- Starszy referent
- Zajmuję się: ŚR, SW, DS, Za życiem, czyste powietrze, DM i DE, i wszystko co się z tym wiąże włącznie z wydawaniem decyzji, sporządzaniem list wypłat i sprawozdań
- Kontakt:
Haaa zdolna jestem....jestem zarejestrowana, i będę logować się swoim nickiem. Witam 

..... mam szczęście, jestem człowiekiem......
W jaki sposób można przeszukać forum wyszukując tematów dotyczących np. delegacji
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ŻĄDAM PRZYWRÓCENIA WYSZUKIWARKI. JEJ BRAK POWODUJE ZAŚMIECANIE FORUM TEMATAMI WIELOKROTNIE JUŻ PRZEROBIONYMI.
-
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
A gdzie jest możliwość wyszukania wątków?
Konieczność ponownego logowania za każdym razem gdy zamknie się stronę to porażka.... Bardzo bym sobie życzyła aby jakoś TO ZMIENIĆ 

- Keats
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Pracujemy i nad jednym (tj. wyszukiwarką, która nie "wysadzi" serwera) i nad drugim (czyli problemem z wylogowywaniem przy zamknięciu). Błagam o odrobinę cierpliwości - robię, co mogę.
EDYCJA: Chyba udało się opanować problem z wylogowywaniem się przy zamknięciu zakładki i brakiem automatycznego logowania się. Gdyby ktoś miał jeszcze z tym problemy, proszę o kontakt.
EDYCJA: Chyba udało się opanować problem z wylogowywaniem się przy zamknięciu zakładki i brakiem automatycznego logowania się. Gdyby ktoś miał jeszcze z tym problemy, proszę o kontakt.
dlaczego ciągle zmieniamy to co dobrze działało?
poprzednie forum było bardziej czytelne
poprzednie forum było bardziej czytelne
- Keats
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Sęk w tym, że nie działało dobrze.
Państwo tego nie widzieli, ale forum było o krok od zamknięcia przez firmę hostingową z uwagi na przeciążenia, jakie generowało na jednym z silniejszych serwerów. O niekompatybilności oprogramowania serwera z forum (i w zasadzie pewności, że w ciągu najbliższego roku-dwóch forum przestanie działać) nie wspomnę.
Nie było wyjścia, trzeba było zmienić forum na nowsze i generujące mniejsze obciążenia.
Państwo tego nie widzieli, ale forum było o krok od zamknięcia przez firmę hostingową z uwagi na przeciążenia, jakie generowało na jednym z silniejszych serwerów. O niekompatybilności oprogramowania serwera z forum (i w zasadzie pewności, że w ciągu najbliższego roku-dwóch forum przestanie działać) nie wspomnę.
Nie było wyjścia, trzeba było zmienić forum na nowsze i generujące mniejsze obciążenia.
Oprócz Nowe forum i portal ops.pl - O serwisie OPS.pl przeczytaj również:
Asystent Rodziny i Wolontariat - nowe działy forum ops.pl
Wirtualna kawiarenka OPS.PL
Wyszukiwarka
Podana nazwa użytkownika jest już używana. Wybierz inną.
nowe kwoty de?
teraz jest do d.u.p.y
Zgłaszanie problemów technicznych z nową wersją forum
Forum ala CAS!!!!!!!!!
dziwnie teraz
efs dla ops
Do admina
założenia do zmiany ustawy o pomocy społecznej
w jaki sposób się zarejestrować na forum
opcja śledz temat
do Admina !
spamy w dziale fundusz alimentacyjny