Nowe forum i portal ops.pl

ODPOWIEDZ
Sipera1

Re: Nowe forum i portal ops.pl

Post autor: Sipera1 »

Dzieki ewalu ale ale wszędzie używam nick Sipera a dwa, to mój mail był użyty do rejestracji i nawet gdybym chciała zarejestrować się pod nickiem Sipera1 to niestety pisze, że ten mail już jest w systemie czy jakoś tak a innego nie posiadam
Sipera1

Post autor: Sipera1 »

a tak nawiasem mówiąc zdążyłam wydrukować przesłany link do aktywacji. Mogłabym w sumie wklepać go ale....no właśnie, ale.
Dali w nim jakiś dziwny znak specjalny, którego nie znam i nie umiem odszukać. I tak czarna d*pa i tak.
Więc może administrator się pofatyguje pomóc koleżance w potrzebie :oops:
Awatar użytkownika
Sipera
Starszy referent
Zajmuję się: ŚR, SW, DS, Za życiem, czyste powietrze, DM i DE, i wszystko co się z tym wiąże włącznie z wydawaniem decyzji, sporządzaniem list wypłat i sprawozdań
Kontakt:

Post autor: Sipera »

Haaa zdolna jestem....jestem zarejestrowana, i będę logować się swoim nickiem. Witam :D
..... mam szczęście, jestem człowiekiem......
Gość

Post autor: Gość »

W jaki sposób można przeszukać forum wyszukując tematów dotyczących np. delegacji
Hubarek
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Hubarek »

ŻĄDAM PRZYWRÓCENIA WYSZUKIWARKI. JEJ BRAK POWODUJE ZAŚMIECANIE FORUM TEMATAMI WIELOKROTNIE JUŻ PRZEROBIONYMI.
ewa24
Referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ewa24 »

A gdzie jest możliwość wyszukania wątków?
MON W

Post autor: MON W »

Konieczność ponownego logowania za każdym razem gdy zamknie się stronę to porażka.... Bardzo bym sobie życzyła aby jakoś TO ZMIENIĆ :)
Awatar użytkownika
Keats
Administrator
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Keats »

Pracujemy i nad jednym (tj. wyszukiwarką, która nie "wysadzi" serwera) i nad drugim (czyli problemem z wylogowywaniem przy zamknięciu). Błagam o odrobinę cierpliwości - robię, co mogę.

EDYCJA: Chyba udało się opanować problem z wylogowywaniem się przy zamknięciu zakładki i brakiem automatycznego logowania się. Gdyby ktoś miał jeszcze z tym problemy, proszę o kontakt.
~***

Post autor: ~*** »

dlaczego ciągle zmieniamy to co dobrze działało?
poprzednie forum było bardziej czytelne
Awatar użytkownika
Keats
Administrator
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Keats »

Sęk w tym, że nie działało dobrze.

Państwo tego nie widzieli, ale forum było o krok od zamknięcia przez firmę hostingową z uwagi na przeciążenia, jakie generowało na jednym z silniejszych serwerów. O niekompatybilności oprogramowania serwera z forum (i w zasadzie pewności, że w ciągu najbliższego roku-dwóch forum przestanie działać) nie wspomnę.

Nie było wyjścia, trzeba było zmienić forum na nowsze i generujące mniejsze obciążenia.
ODPOWIEDZ