Nowe forum i portal ops.pl
- Keats
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Nowe forum i portal ops.pl
Dobrze, rozumiem, że jest okropne. Ale co konkretnie należałoby zmienić w szacie graficznej, żeby było lepiej?
na początek to pogrupować działy - tak jak było poprzednio.
Na drugi początek ułatwić przechodzenia w ramach jednego działu - tak jak było poprzednio.
Reszta to pewnie forma przyzwyczajenia.
Czy powtórka z matematyki jest konieczna?
Czy konieczne są te emotikiony? Jest to dla mnie irytujące i na poziomie gimnazjum.
Osobiście wolałbym, żebym widział post do którego się odnoszę (przy pisaniu odpowiedzi (nad swoim wpisem, a nie pod). Jak dla mnie jest to nieczytelne.
Kolory bez znaczenia. Na szczęście nikt nie wpadł z pomysłem na kolor różowy....
Na drugi początek ułatwić przechodzenia w ramach jednego działu - tak jak było poprzednio.
Reszta to pewnie forma przyzwyczajenia.
Czy powtórka z matematyki jest konieczna?
Czy konieczne są te emotikiony? Jest to dla mnie irytujące i na poziomie gimnazjum.
Osobiście wolałbym, żebym widział post do którego się odnoszę (przy pisaniu odpowiedzi (nad swoim wpisem, a nie pod). Jak dla mnie jest to nieczytelne.
Kolory bez znaczenia. Na szczęście nikt nie wpadł z pomysłem na kolor różowy....
Nie podoba mi się odzyskiwanie hasła!!! Nie pamiętam nicku, a żeby odzyskać dostęp to trzeba podać i adres mailowy i NICK!! Nie wystarczy mail??!!!! Nie przesadzacie z tym bezpieczeństwem??!!! 

Jest OK, bardzo mi się podoba. Jeżeli chodzi o kolorystykę to uważam, że niebieski jest jak najbardziej OK, nie męczy wzroku. No i możliwość odpowiedzi konkretnej osobie czego wcześniej nie było.
Tylko wybierzcie inne pytania, przed umieszczeniem postu, dodawanie jest trochę wkurzające, to jedyna taka malutka uwaga.
Tylko wybierzcie inne pytania, przed umieszczeniem postu, dodawanie jest trochę wkurzające, to jedyna taka malutka uwaga.
- Keats
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
@Zły: proszę o kontakt na PW i podanie maila. Odzyskam Panu hasło.
@an/: Wybrałem dodawanie, bo eliminowało ono możliwości robienia np. literówek w odpowiedziach, a jest o niebo wygodniejsze od przepisywania liter z obrazków.
Jeśli byłyby jakieś dobre pomysły na inne typy pytań bezpieczeństwa, to chętnie zmienię je na mniej irytujące.
@an/: Wybrałem dodawanie, bo eliminowało ono możliwości robienia np. literówek w odpowiedziach, a jest o niebo wygodniejsze od przepisywania liter z obrazków.
Jeśli byłyby jakieś dobre pomysły na inne typy pytań bezpieczeństwa, to chętnie zmienię je na mniej irytujące.
- Keats
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
@Elmer: co do podglądu wątku powyżej, to zaraz do tego siadam. Ma Pan rację, podgląd na dole jest niewygodny. Co do szybszego przejścia z tematu do tematu - zobaczę, co da się zrobić. Co do reszty, odniosłem się do tego w temacie dotyczącym błędów na forum.
- Keats
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Czy chodzi to ten wątek? viewtopic.php?f=2&t=206657337
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Witam, ten portal jest okropny, nie podoba mi się.
Oprócz Nowe forum i portal ops.pl - O serwisie OPS.pl przeczytaj również:
Asystent Rodziny i Wolontariat - nowe działy forum ops.pl
Wirtualna kawiarenka OPS.PL
Wyszukiwarka
Podana nazwa użytkownika jest już używana. Wybierz inną.
nowe kwoty de?
teraz jest do d.u.p.y
Zgłaszanie problemów technicznych z nową wersją forum
Forum ala CAS!!!!!!!!!
dziwnie teraz
efs dla ops
Do admina
założenia do zmiany ustawy o pomocy społecznej
w jaki sposób się zarejestrować na forum
opcja śledz temat
do Admina !
spamy w dziale fundusz alimentacyjny