Nowe forum i portal ops.pl

Awatar użytkownika
Keats
Administrator
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: Nowe forum i portal ops.pl

Post autor: Keats »

Dobrze, rozumiem, że jest okropne. Ale co konkretnie należałoby zmienić w szacie graficznej, żeby było lepiej?
de Charette

Post autor: de Charette »

na początek to pogrupować działy - tak jak było poprzednio.
Na drugi początek ułatwić przechodzenia w ramach jednego działu - tak jak było poprzednio.
Reszta to pewnie forma przyzwyczajenia.
Czy powtórka z matematyki jest konieczna?
Czy konieczne są te emotikiony? Jest to dla mnie irytujące i na poziomie gimnazjum.
Osobiście wolałbym, żebym widział post do którego się odnoszę (przy pisaniu odpowiedzi (nad swoim wpisem, a nie pod). Jak dla mnie jest to nieczytelne.
Kolory bez znaczenia. Na szczęście nikt nie wpadł z pomysłem na kolor różowy....
Zły

Post autor: Zły »

Nie podoba mi się odzyskiwanie hasła!!! Nie pamiętam nicku, a żeby odzyskać dostęp to trzeba podać i adres mailowy i NICK!! Nie wystarczy mail??!!!! Nie przesadzacie z tym bezpieczeństwem??!!! :twisted:
an/

Post autor: an/ »

Jest OK, bardzo mi się podoba. Jeżeli chodzi o kolorystykę to uważam, że niebieski jest jak najbardziej OK, nie męczy wzroku. No i możliwość odpowiedzi konkretnej osobie czego wcześniej nie było.

Tylko wybierzcie inne pytania, przed umieszczeniem postu, dodawanie jest trochę wkurzające, to jedyna taka malutka uwaga.
Awatar użytkownika
Keats
Administrator
Zajmuję się:
Kontakt:

@Zły: proszę o kontakt na PW i podanie maila. Odzyskam Panu hasło.

@an/: Wybrałem dodawanie, bo eliminowało ono możliwości robienia np. literówek w odpowiedziach, a jest o niebo wygodniejsze od przepisywania liter z obrazków.

Jeśli byłyby jakieś dobre pomysły na inne typy pytań bezpieczeństwa, to chętnie zmienię je na mniej irytujące.
Awatar użytkownika
Keats
Administrator
Zajmuję się:
Kontakt:

@Elmer: co do podglądu wątku powyżej, to zaraz do tego siadam. Ma Pan rację, podgląd na dole jest niewygodny. Co do szybszego przejścia z tematu do tematu - zobaczę, co da się zrobić. Co do reszty, odniosłem się do tego w temacie dotyczącym błędów na forum.
I...

Post autor: I... »

i nadal nie wiem gdzie forum dotyczace projektów EFS
Awatar użytkownika
Keats
Administrator
Zajmuję się:
Kontakt:

Czy chodzi to ten wątek? viewtopic.php?f=2&t=206657337
I...

Post autor: I... »

tak dziękuję
Frontczak
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Frontczak »

Witam, ten portal jest okropny, nie podoba mi się.
ODPOWIEDZ