Nowe forum i portal ops.pl
Re: Nowe forum i portal ops.pl
brak tematycznego rozłozenia tematów ludzie pisza o wszystkim ale nie na temat do tych zakładek mało przejrzyste 

- kronos79
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Nie wiem czy to celowe działanie, ale tematy poprzenosiły się między działami. W zaliczce alimentacyjnej sa dodatki mieszkaniowe, zasiłki dla opiekuna są we wzorach pism. Jeśli to jakiś etap zmiany struktury i porządkowania działów, przydałby się jakiś komunikat.
Zarejestrowani użytkownicy mogą to nadal ustawić sami w Twoje konto/Ustawienia witryny/ustawienia wyświetlania.jerzozwierz pisze:Jeszcze wczoraj na dole można było ustawić możliwość porządkowania postów chronologicznie. Dzisiaj są pogrupowane w sumie nie wiem wg czego. Tragicznie, kompletny chaos, nie widać żadnego logicznego ciągu dyskusji. Może już o tym było w tym wątku, ale kompletnie mi się nie chce przeglądać siedmiu stron bałaganu.
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
Terry Pratchett
POTWIERDZAM!mikaaa pisze:niestety forum stało się mało wyraźne i czytelne

dlaczego tematyka dodatków mieszkaniowych znalazła się pod hasłem zaliczka alimentacyjna???! 

dlaczego w KOORDYNCJI jest o lekach przeciwólowych, a w nienaleznie pobranych świadczeniach o DPS???????
- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
pracuję od 7.30
zalogowałam się ok 8
teraz jak chciałam coś napisać już byłam wylogowana
po co komu to logowanie
posty nadal są nie po kolei
i zginęła mi opcja , która pozwalała na malejącą / rosnącą 
nie wiem jak komu ale mi pasowało jak posty w starym forum były po kolei
zalogowałam się ok 8
teraz jak chciałam coś napisać już byłam wylogowana

posty nadal są nie po kolei

nie wiem jak komu ale mi pasowało jak posty w starym forum były po kolei
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
- Keats
- Administrator
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Przepraszamy, w nocy zrobiło się małe zamieszanie w bazie danych na serwerze i przez kilka godzin tematy wyświetlały się nieprawidłowo. Teraz wszystko działa z powrotem, zaraz ułożymy kategorie w prawidłowej kolejności.
EDYCJA: Przywróciłem też możliwość sortowania wpisów/tematów. Proszę pierwszą osobę, która ma nieprawidłowe domyślne sortowanie postów/tematów o kontakt na PW albo maila: administrator@irss.pl.
Nie udało mi się powtórzyć tego błędu (u mnie - niezależnie od bycia zalogowanym/niezalogowanym i od przeglądarki) tematy wyświetlają się prawidłowo. Żeby to naprawić potrzebuję więcej informacji.
EDYCJA: Dzięki Państwa pomocy udało mi się znaleźć źródło problemu, jeśli chodzi o nieprawidłowe sortowanie. Występował on tylko w części kont użytkowników, teraz powinno już być ok. Jeśli ktoś jeszcze będzie miał taki problem, proszę o kontakt.
EDYCJA: Przywróciłem też możliwość sortowania wpisów/tematów. Proszę pierwszą osobę, która ma nieprawidłowe domyślne sortowanie postów/tematów o kontakt na PW albo maila: administrator@irss.pl.
Nie udało mi się powtórzyć tego błędu (u mnie - niezależnie od bycia zalogowanym/niezalogowanym i od przeglądarki) tematy wyświetlają się prawidłowo. Żeby to naprawić potrzebuję więcej informacji.
EDYCJA: Dzięki Państwa pomocy udało mi się znaleźć źródło problemu, jeśli chodzi o nieprawidłowe sortowanie. Występował on tylko w części kont użytkowników, teraz powinno już być ok. Jeśli ktoś jeszcze będzie miał taki problem, proszę o kontakt.
Oprócz Nowe forum i portal ops.pl - O serwisie OPS.pl przeczytaj również:
Asystent Rodziny i Wolontariat - nowe działy forum ops.pl
Wirtualna kawiarenka OPS.PL
Wyszukiwarka
Podana nazwa użytkownika jest już używana. Wybierz inną.
nowe kwoty de?
teraz jest do d.u.p.y
Zgłaszanie problemów technicznych z nową wersją forum
Forum ala CAS!!!!!!!!!
dziwnie teraz
efs dla ops
Do admina
założenia do zmiany ustawy o pomocy społecznej
w jaki sposób się zarejestrować na forum
opcja śledz temat
do Admina !
spamy w dziale fundusz alimentacyjny