Nowe forum i portal ops.pl

ODPOWIEDZ
ciekwy

Re: Nowe forum i portal ops.pl

Post autor: ciekwy »

Czego ten koszmar dotyczy? Dlaczego Twoim zdaniem jest koszmarnie?
pytanie

Post autor: pytanie »

fraszka pisze:jest koszmarnie
Jak powinno wyglądać to forum, żeby było OK.?
ann43

Post autor: ann43 »

Dlaczego nie mam wyszukiwarki tematów? Nie pokazuje sie okienko.
Mała Mi
Praktykant
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Mała Mi »

a może by tak zrobić osobny dział na dodatki energetyczne
kotbehemot

Post autor: kotbehemot »

Nie jestem do końca zachwycona. Przede wszystkim zostałam pozbawiona swojego dotychczasowego nicka czyli bez "kota" Wyświetla mi sie komuniktat ,że istnieje użytkownik i super bo ten inny bo to ja, problem jest taki,że nie pamiętam hasła....po za tym nie uśmiecha mi się logowanie, i nie podoba mi sie wpisywanie wyników dodawania.
Natusia

Post autor: Natusia »

mi sie nie podoba tragedia
pracownikk

Post autor: pracownikk »

proponuje zmienić logo portalu oraz "forum" i "poczty", te wersje pasowały do starej strony, teraz przydałoby się coś co zgrywa się z obecną grafiką, nieco modernizmu :)
Awatar użytkownika
ewalu
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ewalu »

kotbehemot pisze:Nie jestem do końca zachwycona. Przede wszystkim zostałam pozbawiona swojego dotychczasowego nicka czyli bez "kota" Wyświetla mi sie komuniktat ,że istnieje użytkownik i super bo ten inny bo to ja, problem jest taki,że nie pamiętam hasła....po za tym nie uśmiecha mi się logowanie, i nie podoba mi sie wpisywanie wyników dodawania.
też mnie denerwuje logowanie co chwilę ... a hasła nie da się odzyskać ?
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Sipera1

Post autor: Sipera1 »

Zarejestrowałam się w serwisie ale zanim zdążyłam kliknąć w link aktywacyjny, koleżanka usunęła maila i niestety nie mogę sie aktywować a w konsekwencji zalogować :( HELP Występuję pod nickiem Sipera ale nie chce mnie puścić więc dodaję 1
Awatar użytkownika
ewalu
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ewalu »

Sipera 1 też ładnie wygląda :D
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ODPOWIEDZ