Nowe forum i portal ops.pl
Re: Nowe forum i portal ops.pl
Czego ten koszmar dotyczy? Dlaczego Twoim zdaniem jest koszmarnie?
Jak powinno wyglądać to forum, żeby było OK.?fraszka pisze:jest koszmarnie
Dlaczego nie mam wyszukiwarki tematów? Nie pokazuje sie okienko.
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
a może by tak zrobić osobny dział na dodatki energetyczne
Nie jestem do końca zachwycona. Przede wszystkim zostałam pozbawiona swojego dotychczasowego nicka czyli bez "kota" Wyświetla mi sie komuniktat ,że istnieje użytkownik i super bo ten inny bo to ja, problem jest taki,że nie pamiętam hasła....po za tym nie uśmiecha mi się logowanie, i nie podoba mi sie wpisywanie wyników dodawania.
proponuje zmienić logo portalu oraz "forum" i "poczty", te wersje pasowały do starej strony, teraz przydałoby się coś co zgrywa się z obecną grafiką, nieco modernizmu 

- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
też mnie denerwuje logowanie co chwilę ... a hasła nie da się odzyskać ?kotbehemot pisze:Nie jestem do końca zachwycona. Przede wszystkim zostałam pozbawiona swojego dotychczasowego nicka czyli bez "kota" Wyświetla mi sie komuniktat ,że istnieje użytkownik i super bo ten inny bo to ja, problem jest taki,że nie pamiętam hasła....po za tym nie uśmiecha mi się logowanie, i nie podoba mi sie wpisywanie wyników dodawania.
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Zarejestrowałam się w serwisie ale zanim zdążyłam kliknąć w link aktywacyjny, koleżanka usunęła maila i niestety nie mogę sie aktywować a w konsekwencji zalogować
HELP Występuję pod nickiem Sipera ale nie chce mnie puścić więc dodaję 1

- ewalu
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Sipera 1 też ładnie wygląda 

"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
Oprócz Nowe forum i portal ops.pl - O serwisie OPS.pl przeczytaj również:
Asystent Rodziny i Wolontariat - nowe działy forum ops.pl
Wirtualna kawiarenka OPS.PL
Wyszukiwarka
Podana nazwa użytkownika jest już używana. Wybierz inną.
nowe kwoty de?
teraz jest do d.u.p.y
Zgłaszanie problemów technicznych z nową wersją forum
Forum ala CAS!!!!!!!!!
dziwnie teraz
efs dla ops
Do admina
założenia do zmiany ustawy o pomocy społecznej
w jaki sposób się zarejestrować na forum
opcja śledz temat
do Admina !
spamy w dziale fundusz alimentacyjny