Nowe sprawozdanie w Casie - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 6 z 8    [ Posty: 76 ]

Napisano: 01 lip 2016, 14:49

Niech programiści w końcu dodadzą takie zestawienia jakie chce warszawka bo już oszaleć idzie. To nie 19 wiek że ręcznie liczbę świadczeń mam robić z listy wypłat. To zrobiłem ale teraz kolejne świadczenia do policzenia- na 1 dziecko.
voodoo
Awatar użytkownika
Inspektor
Od: 02 cze 2016, 10:23
Zajmuję się: ŚW

Napisano: 01 lip 2016, 15:22

Voodoo a masz potwierdzone już wszystkie listy wypłat? Bo po ostatniej aktualizacji nie widzi świadczeń o statusie "w realizacji" i też mi źle liczyło. Dopiero jak pozatwierdzałam wszystkie listy wypłat to mi się pozgadzało
pilotka

Napisano: 01 lip 2016, 15:41

sweet.lemon pisze:a w tabeli C?? wpisuje tylko konkretnie osoby od 500+ czy kogoś jeszcze np. księgową i kierownika?
uwzględniasz wszystkich, księgową i kierownika też.
and1

Napisano: 04 lip 2016, 7:33

and1 pisze:
sweet.lemon pisze:a w tabeli C?? wpisuje tylko konkretnie osoby od 500+ czy kogoś jejest ze szcze np. księgową i kierownika?
uwzględniasz wszystkich, księgową i kierownika też.
eee ?

nie uwzgledniasz.

w wyjasnieniach tak jest napisane. jak ksiegowa/kierownik nie ma zadnego dodatku zadaniowego to nie wykazywac
1986

Napisano: 04 lip 2016, 8:38

Skąd wziąć dane do tabeli B1.1 za lipiec? Program Sygnity
Maniuka

Napisano: 04 lip 2016, 8:47

W TT po wygenerowaniu odpowiedniego raportu liczba w rubryce "na pierwsze dziecko" jest o połowę mniejsza niż ta sama liczba za poprzedni okres sprawozdawczy (do 24 czerwca). Macie podobnie? Cuda niewidy...
Kr..

Napisano: 04 lip 2016, 9:15

wyskakuje mi błąd
Wartość wiersza 2.2.1. części A sprawozdnia nien może być więsza od wartości wiersza 2.1. części A sprawozdnia ????
zastepczyni

Napisano: 04 lip 2016, 9:22

bo nie moze byc wieksza

wiersz 2.1 zawiera wnioski te co sa w ROPS i te co u Ciebie sa. /kwietniowe/
1986

Napisano: 04 lip 2016, 9:29

hym ??? to na to wychodzi że się walłam we wcześniejszym sprawozdaniu jak rozumiem bo jak wpiszę liczbę ta co mi z kwietnia została tylko w ROPS ? to krzyczy mi komunikat że nie może byc wieksze niż we wcześniejszym sprawozdaniu bo ostatnio myślałam że skoro jest rubryka do rops to już nie liczymy do tego gdzie jest liczba wniosków oczekujących na rozpatrzenie a złożonych w kwietniu?? matko i jak z tego wybrnąć???
zastepczyni

Napisano: 04 lip 2016, 9:36

normalnie wpisz jak faktycznie jest.

w uwagach opisz bo co zrobisz.
1986

Strona 6 z 8    [ Posty: 76 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x