obsluga KDR - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 2    [ Posty: 13 ]

Napisano: 02 lip 2014, 9:56

ile osob u Was zajmuje sie KDR? w jaki sposob zostaly wytypowane i czy jest jakies odgorne zarzadzenie odnosnie tego ile osob ma obslugiwac KDR?
agata_1

Napisano: 02 lip 2014, 10:06

jest odgórne - to zalezy od wielkości gminy
kierowniczka przyszła i powiedziała- ty bedziesz sie zajmować KDr i tak zostałam wytypowana :lol:
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
mała mii
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 08 maja 2014, 9:26
Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...

Napisano: 02 lip 2014, 10:13

Ja podobnie. Mam już wszystko chyba - ŚR, archiwum, prace społecznie użyteczne, obsługuję "sekretariat", zajmuję się korespondencją, ale kierowniczka uznała, że to za mało i dołożyła mi KDR.
Typowanie? Przyszło, powiedziała, że mam się zajmować i wręczyła login i hasło :D
Martini
Stażysta
Od: 19 maja 2014, 10:46
Zajmuję się:

Napisano: 02 lip 2014, 10:35

ja mam śr, administrację systemu, archiwum, listy wypłat, listy składek, tworzenie podst. prawnych decyzji i KDR i mam już dość :cry: a i BIP fajnie? zapewne mam się ciszyć że mam pracę i starcza mi na chleb, jak bym była petentem to przynajmniej do lekarza miałabym czas stać w kolejce a tak to albo płaci się albo czeka na godziny po pracy ! no trochę mi lepiej....ulżyło
ja....

Napisano: 02 lip 2014, 10:50

ja.... pisze:ja mam śr, administrację systemu, archiwum, listy wypłat, listy składek, tworzenie podst. prawnych decyzji i KDR i mam już dość :cry: a i BIP fajnie? zapewne mam się ciszyć że mam pracę i starcza mi na chleb, jak bym była petentem to przynajmniej do lekarza miałabym czas stać w kolejce a tak to albo płaci się albo czeka na godziny po pracy ! no trochę mi lepiej....ulżyło
wszyscy tak mamy- jak cie to posieszy to ja mam jeszcze do tego- FA i całe postepowanie z dłuznikami :) głowa do góry- dobrze bedzie :)
mnie juz dzisiaj nic nie zdołuje- od jutra ide na urlop i odpoczywam do 21-07
musze podładować akumulatory przed sierpniem- fundusz i wrześniem- rodzinne :D
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa
Julian Tuwim
mała mii
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 08 maja 2014, 9:26
Zajmuję się: FA, SR, KDR, CZ.P. i wszystko inne...

Napisano: 02 lip 2014, 11:28

Może to Cię pocieszy - również jestem w klubie: FA, ŚR (już nawet nie rozbijam tego na ZDO), BIP, strona internetowa, KDR. Jesteśmy we dwie z tym, że całe FA należy do mnie.
I to wszystko za jedyną najniższą krajową + dodatek stażowy ;)))
piciripci

Napisano: 02 lip 2014, 14:21

gdyby nie te stażowe 10 ( od początku ) lat w świadczeniach to przy wypłacie tylko płakać
ja..........

Napisano: 02 lip 2014, 14:44

a ja mam ŚR, FA, DM, DE i KDR oczywiście ze wszystkim co się z tym wiąże łącznie ze stroną internetową.Jeszcze trochę a nie będę wracać do domu.
ana12

Napisano: 02 lip 2014, 15:23

ana12 pisze:a ja mam ŚR, FA, DM, DE i KDR oczywiście ze wszystkim co się z tym wiąże łącznie ze stroną internetową.Jeszcze trochę a nie będę wracać do domu.

współczuje...
Johny

Napisano: 02 lip 2014, 17:02

Ja zajmuję się dosłownie wszystkim począwszy do obsługi sekretariatu poprzez archiwum, zamówienia publiczne, kadry i płace kończąc na zastępstwach na śr i fa, itp. Kierownik dał mi koperty i poinformował, że KDR należy teraz do moich obowiązków. Mam najniższą krajową i umowę do września, poza tym wszystko co robię podpisują inni pracownicy. Tak też jest z KDR! Jako użytkownik jest zarejestrowany pracownik socjalny.
klara

Strona 1 z 2    [ Posty: 13 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x