Od kiedy odmówić prawa do stypendium w związku ze wzrostem najniższej krajowej? Na szkoleniu Pan mówił że od stycznia ale nie wiem na jakim art się opierał. Byłam w przekonaniu że dochód bierzemy ze stycznia a odmowa od lutego. Pracownik socjalny się kłóci że od lutego
Ja przeliczyłam w lutym za styczeń i robię odmowę od lutego (jeśli przekracza). Za styczeń byłaby odmowa jeśli byś brała dochód z grudnia i by przekroczyło.
Ja przeliczyłam w lutym za styczeń i robię odmowę od lutego (jeśli przekracza). Za styczeń byłaby odmowa jeśli byś brała dochód z grudnia i by przekroczyło.
Tak też właśnie to rozumiałam, ale teraz Pan od szkolenia wprowadził zamęt. Stanowczo 2 razy powtarzał, że nie przyznajemy już od stycznia.
Wydaje mi się, że powinno być od lutego jak bierze się dochód za styczeń? bo przecież dochód za styczeń w większości przypadków uzyskiwany jest dopiero w lutym prawie nikt nie wypłaca wynagrodzenia z dołu zanim w ogóle się pracowało... więc jak przekracza to dopiero od lutego tak na logikę