odmowa śp

Wybrane tematy:
Informacja o przyznaniu świadczenia pieniężnego Ukraina Wzór decyzji przyznającej zasiłek rodzinny + dodatki ZŁOTÓWKA ZA ZŁOTÓWKĘ CV i adres Wzór umowy powierzenia przetwarzania danych osobowych do AOON ZUS - pismo o zaprzestaniu płacenia skł. em-rent. Wniosek o udostepnienie dokumentacji medycznej
ODPOWIEDZ
~mamuśka

odmowa śp

Post autor: ~mamuśka »

wróciłam po macierzyńskim do pracy i na dzień dobry muszę napisać odmowę śp żona o lekkim stopniu niepełnosprawności złożyła na męża- znaczny stopień, zapowiedziała że chce się odwołać do sko proszę o pomoc podstawę i uzasadnienie jeszcze się nie wdrożyłam w nowe przepisy a i jeszcze jakie dokumenty muszę przyjąć mam orzeczenie męża, kopie dowodów, kopia dec z PUP o wyrejestrowaniu żony, akt małżeństwa, co jeszcze ? kazałam pozbierać świadectwa pracy, ale kobieta nie posiada wszystkich czy SKO czepia się tego?
~ola844

Re: odmowa śp

Post autor: ~ola844 »

my jeszcze zaświadczenie o gospodarstwie i wywiad środowiskowy
~mamuśka

a jak taki wywiad wygląda
~mamuśka

czy mogę zrobic wywiad na podstawie zał 18 do Rozporządzenia Ministra Pracy i Polityki Społecznej z dnia 27.12.2011 r. w sprawie sposobu i trybu postępowania w sprawach o świadczenia rodzinne Dz. U. z 2011 r. nr 298, poz. 1769
cos takiego znalazłam:))
ODPOWIEDZ