odmowy rodzinnego-pilnujecie 30 dni? - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 21 lis 2013, 21:20

jesteście beznadziejni!!!!!!!!!!!!!
~gops

Napisano: 21 lis 2013, 21:21

Wstyd mi za Was TĘPAKI i nie mówię tu o ~west. Jeśli jesteście aż tak douczeni, to po co zaglądacie na forum, po co denerwujecie normalnych ludzi, nadęte PROSTAKI. Ja wchodzę na forum po to, żeby się czegoś dowiedzieć lub komuś pomóc, a nie po to żeby wyśmiewać się i obrażać innych. Pewnie, że niejednokrotnie dziwię się czytając pytania, ale wiem, że w nawale pracy nawet najprostrza rzecz może stać się dużym problemem, zwłaszcza gdy człowiek jest zdany sam na siebie i nie ma z kim przedyskutować pewnych spraw.
Zachowujecie się jakbyście wszystkie rozumy pozjadali, trochę pokory proszę....
~elcia

Napisano: 22 lis 2013, 2:08

Litości Panowie ... podobnie jak ~elcia proszę was o ogarnięcie się, a tymczasem pozdrawiam Was serdecznie :)
~Andzia

Napisano: 22 lis 2013, 9:43

a wczoraj był dzień życzliwości ... w kalendarzu było napisane ;]
~ewalu

Napisano: 22 lis 2013, 9:53

Problem w tym, że wielu \"kierowników\" to młotki i nie ogarniają podstawowych zasad prawnych. A jedną z takich zasad jest \"lex speci_alis derogat legi generali\". Przepis art 26 uosr jest przepisem szczególnym w stosunku do art 35 kpa i jako taki wyłącza jego stosowanie. No ale niektórym tłuczkom z politycznego nadania ciężko to ogarnąć...

Tom.
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 09 mar 2005, 16:10
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)

Napisano: 22 lis 2013, 10:12

Sytuacja ogarnięta, nie ma stresu. Czasem jak się komuś ubliży i go sponiewiera, to nawet lżej się zrobi na duszy, zwłaszcza że się człowiek cały dzień z użerał z ludźmi dziwnymi. Kobietę wczoraj obraziłem, bo powiedziałem, że jak odda 1200 do skarbowego to rodzinnego pobierze przez rok 5000 - uniosła się, bo jej się przecież należy.
~west

Strona 2 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x