Odwieczny problem F1.1 - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 05 kwie 2017, 10:06

Słuchajcie, jak rozwiązujecie kwestię podejmowania działań wobec dłużników w sprawozdaniu, jeśli podejmowane były np. w każdym miesiącu kwartału? Tzn. w styczniu wezwano gościa na wywiad, w lutym aktywizacja itd. Czy ujmujecie go tylko raz, czy osobno w każdym miesiącu?
DO tej pory zawsze ujmowałam raz ale faktycznie jest tak, że magluję gościa przez cały kwartał.
kawa i ciasto
Referent
Od: 02 mar 2016, 14:13
Zajmuję się:

Napisano: 05 kwie 2017, 13:18

też mam zawsze problem jak to wykazać, bo tak an prawdę wychodzi na to, że siedzimy i nic nie robimy....
sweet.lemon
Awatar użytkownika
Starszy referent
Od: 09 cze 2016, 11:18
Zajmuję się:

Napisano: 05 kwie 2017, 14:12

a jesli nie podejmowałam żadnych działań w I kwartale, tych dłuzników co są u mnie mam sprawdzonych w grudniu, więc w F.1 ich nadal wpisuję ale bez podjetych działań czy wszędzie 0?
kasia7
Starszy referent
Od: 20 mar 2017, 14:40
Zajmuję się: świadczenia rodzinne, fundusz alimentacyjny, 500+

Napisano: 12 kwie 2017, 12:01

sweet.lemon pisze:też mam zawsze problem jak to wykazać, bo tak an prawdę wychodzi na to, że siedzimy i nic nie robimy....
:oops: na to wychodzi.

Teraz pytanie co jest działaniem a co nie :lol: wezwanie,wszczęcie postępowania, wywiad, wniosek o ściganie, wniosek o zatrzymanie prawka, aktywizacja, wystąpienie o uzyskanie danych dotyczących wpłat.. :roll:

Szczerze mówiąc przeglądając inne posty dot. cz.F to już się pogubiłam co wpisać jako podjęte działanie a co nie :?:
Dorota.gops
Praktykant
Od: 22 lut 2016, 9:13
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x