odwołanie

Wybrane tematy:
Informacja o przyznaniu świadczenia pieniężnego Ukraina Wzór decyzji przyznającej zasiłek rodzinny + dodatki ZŁOTÓWKA ZA ZŁOTÓWKĘ CV i adres Wzór umowy powierzenia przetwarzania danych osobowych do AOON ZUS - pismo o zaprzestaniu płacenia skł. em-rent. Wniosek o udostepnienie dokumentacji medycznej
ODPOWIEDZ
~anna

odwołanie

Post autor: ~anna »

W miesiacu pazdzierniku zakonczyla sie sprawa o podwyzszenie alimentów. Sąd przyzanał wieksza kwote od miesiaca wrzesnia jednakze swiadczenia z funduszu alimentacyjnego zostana mi wyrównane od miesiaca pazdziernika. w zwiazku z tym chce napisac odwolanie ale nie wiem jak prosze o pomoc
~anna

Re: odwołanie

moj email : [email protected], mam tylko 14 dni takze bede wdzieczna za kazda sugestie
~Asia

Post autor: ~Asia »

ważne - z jaką datą komornik sądowy przesłał do MOPS/GOPS/UG informację o podwyższeniu alimentów (chodzi mi o to: jaką datę komornik wskazał na zaświadczeniu, które przesłał do instytucji wypłacającej świadczenia z FA).
~anna

urzad miasta dostal wyrok w listopadzie ale tlumacza sie ze za wrzesien nie moga mi nadplacic bo decyzja za wrzesien juz wygasla. poradzili mi tylko zebym sie odwolala ale ja nie wiem jak to napisac
ODPOWIEDZ