odwolanie - Wzory pism

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 18 sty 2010, 17:46

Ratunku prosze powiedzcie jak napisac odwolanie od decyzji do Kolegium Odwolawczego za posrednictwem MGOPS w sprawie splaty w ciagu 14 dni kwoty wyplaconej z funduszu alimentacyjnego .Wiem ze morzna prosic o umorzenie jak to zrobic czym uzasadnic nie stac mnie na prawnika
~Justyna

Napisano: 18 sty 2010, 17:57

prosze pomurzcie skad osoba bezrobotna ma wziac 6000 w ciagu 14 dni
~Justyna

Napisano: 18 sty 2010, 18:00

jezu co w takim razie bedzie jak kwota nie zostanie zapjacona a nie bedzie to pewne
~Justyna

Napisano: 18 sty 2010, 19:03

spokojnie, jeśli faktycznie były świadczenia nienależnie pobrane możesz napisać do Dyrektora MGOPS prośbę o umorzenie bądź rozłożenie na raty kwoty długu, odwoływać należało się w momencie otrzymania decyzji w sprawie stwierdzenia nienależnie pobranych świadczeń (jeśli oczywiście uważałaś tę decyzję za niesłuszną)
~anita

Napisano: 18 sty 2010, 19:16

Świadczenia były pobrane należnie tylko osoba w której imieniu były wypłacane jest bezrobotna. I powinna się odwołać do 14 dni i kwotę też wpłacić do 14 dni . Proszę powiedz mi co się stanie jeśli nie wpłaci . Nie wiem jak takie odwołanie powinno być napisane czym uzasadnione . Jaka jest szansa że zostanie rozpatrzone pozytywnie :D
~Justyna

Napisano: 19 sty 2010, 22:24

napisz pytanie w dziale fundusz alimentacyjny
~a

Napisano: 12 lut 2010, 16:25

odwolanie sie orzeczenia o niepelnosprawnosci postanowienie pkt.7
~renata

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x