Opieka wytchnieniowa -aktualizacja wniosku????? - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 10 lip 2024, 14:22

Witam, mam pytanko odnośnie opieki wytchnieniowej. Chciałabym zrobić aktualizację wniosku w Generatorze Funduszu. Zadanie to zlecamy organizacji pozarządowej- stawka za 1h wynosi 40,87zł (a nie 50 zł jak wstępnie zakładaliśmy w złożonym wniosku. Chcemy zrobić aktualizację bo dzięki niższej stawce będziemy mieli ok.950 godzin dodatkowo do wykorzystania. Tylko pytanie jak to zrobić w Generatorze? system przelicza godzina razy stawka = suma. Przeliczając godziny wychodzi mi reszta 14,24zł, tym samym koszty obsługi już są też mniejsze. To teraz bym musiała złożyć aktualizację na mniejszą kwotę???? - wtedy umowa z Wojewodą też by musiała być na niższą kwotę??? W zeszłym roku miałam podobną sytuację, ale wtedy to było ręcznie w załączniku poprawiane i miałam kwotę tak zaokrąglić,żeby kwota końcowa była taka sama jak w umowie z Wojewodą (tak mi powiedziano w Urzędzie Wojewódzkim), ale w Generatorze nic nie wykąbinuje:(((
Czy ktoś może miał podobną sytuację robiąc aktualizację wniosku????
aga_stypendia
Referent
Od: 24 wrz 2020, 13:00
Zajmuję się: stypendia, pomoc społeczna

Napisano: 12 lip 2024, 8:26

Ktoś coś???? naprawdę nikt nie robi aktualizacji???
aga_stypendia
Referent
Od: 24 wrz 2020, 13:00
Zajmuję się: stypendia, pomoc społeczna

Napisano: 23 lip 2024, 7:55

Witaj, udało Ci się znaleźć rozwiązanie? My również w latach ubiegłych aktualizowaliśmy z uwagi na oszczędności ze stawki, tylko jak zrobić to w tym - gdzie program nie zakłada takiej możliwości? Czy twój UW dał Ci jakieś rozwiązanie?
KarSocj
Praktykant
Od: 18 paź 2022, 13:13
Zajmuję się: niesieniem pomocy społecznej

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x