opiekna naprzemienna
opiekna naprzemienna
witam, czy porozumienie mediacyjne wystarczy jako dokument o opiece naprzemiennej? ktoś pisał taką decyzje może podpowiedzieć co i jak napisać 

- Tom.
- Administrator
- Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)
- Kontakt:
Re: opiekna naprzemienna
ustawa przeczytana?
w przypadku gdy dziecko, zgodnie z orzeczeniem sądu, jest pod opieką naprzemienną obojga rodziców rozwiedzionych lub żyjących w separacji lub żyjących w rozłączeniu, dziecko zalicza się jednocześnie do członków rodzin obydwojga rodziców
Poco od razu ten sarkazm?Tom. pisze:ustawa przeczytana?w przypadku gdy dziecko, zgodnie z orzeczeniem sądu, jest pod opieką naprzemienną obojga rodziców rozwiedzionych lub żyjących w separacji lub żyjących w rozłączeniu, dziecko zalicza się jednocześnie do członków rodzin obydwojga rodziców
- Tom.
- Administrator
- Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)
- Kontakt:
żeby dotarło, skoro jak wół jest napisane w ustawie jak ma być orzeczona opieka naprzemienna to po co to pytanie?
jeszcze trochę i będą pytania typu "wyszedł mi u klienta dochód 830zł, nie ma niepełnosprawnosci, czy mam odmówić?"
jeszcze trochę i będą pytania typu "wyszedł mi u klienta dochód 830zł, nie ma niepełnosprawnosci, czy mam odmówić?"
Oprócz opiekna naprzemienna - Świadczenie Wychowawcze (500+) przeczytaj również:
koordynacja
od kiedy przyznać
wnioski złożone przez e-pułap co z decyzją
dochód uzyskany czy nie?
500+, uzysk, uchylenie-brak przepisów.
od kiedy
rok bazowy a uzysk
zgon dziecka
od kiedy
obywatelstwo dziecka
Prosze o pomoc Elmer i inni
zbieg prawa do świadczenia