Nie wiem, czy tak bardzo będziesz się cieszył na początku ponieważ:Ojciec76 pisze:Pracuję na obu programach i nie mogę doczekać się przejścia SR na technologię Pomostu.
.
To jest bezpłatne spotkanie, dlatego się nie wybieram, pewnie coś pokażą, pogadają i tyle.asia asia pisze:a jaki koszt takiego szkolenia?
To samo było przy wprowadzaniu POMOST STD. Uwierz mi, że po ogarnięciu tych rzeczy będzie dużo lepiej. Poza tym, jeśli szablony będą takie same jak w Pomoście, to nie boje się migracji- dwa dni i zrobione.Anton pisze:Nie wiem, czy tak bardzo będziesz się cieszył na początku ponieważ:Ojciec76 pisze:Pracuję na obu programach i nie mogę doczekać się przejścia SR na technologię Pomostu.
.
- trzeba od początku przygotować szablony list wypłat (nie zostaną zmigrowane)
- szablony wydruków decyzji się migrują, ale występują takie kwiatki, że masakra. Nawet po dostosowaniu do swoich potrzeb wielokrotnie okazuje się, że coś innego jest w edytorze a coś innego jest na podglądzie wydruku.
- osobne moduły w programie, czyli gdy wejdziemy w SR to nie będziemy mieli dostępu do FA i trzeba zmienić rolę aby widzieć np listy wypłat z FA.
To tylko trzy problematyczne zagadnienia z wielu obecnie występujących.