Imię i nazwisko
Osoby składającej miejscowość, data……………………………….
oświadczenie
O Ś W I A D C Z E N I E
Członków rodziny o wysokości dochodu opodatkowanego podatkiem dochodowym od osób fizycznych uzyskanego w roku …………………………………………
Oświadczam, że w roku kalendarzowym ……………………………………………uzyskałam/em dochód opodatkowany podatkiem dochodowym na zasadach ogólnych
1. Przychód wyniósł ……………………………………………..…………….zł ………….gr;
2. dochód wyniósł ………………………………….……………………….. zł…………..gr;
3. dochód z zagranicy ………………………………………………….…….zł …………...gr;
4. podatek należny wyniósł ……………………………………...……….. zł………….gr;
5. składki na ubezpieczenie zdrowotne odliczone od podatku wyniosły…………. …………………… ……………..………zł………….gr;
6. składki na ubezpieczenie społeczne odliczone od dochodu wyniosły …………………………..….zł…………………...gr;
Jestem świadoma/y odpowiedzialności
karnej za złożenie fałszywego
oświadczenia
…………………………………………………………..
(data, podpis osoby składającej oświadczenie)
oświadczenia od 01.07.2011 r.
Re: oświadczenia od 01.07.2011 r.
dlaczego nie moze byc przychodu. jak wyliczysz wtedy składke. Wzór oświadczenia sama sobie robisz więc mozesz miec wszystko.
Na szkoleniu Mazurkiewicz we wtorek na szkoleniu w poznaniu powiedził:
Gdzie w ustawie jest napisane, że w oświadczeniu klient powinien napisać przychód??????????????
Nie ma!!!
Twierdził, że całą resztę bez przychodu ma podać.
Więc trzeba zmienić nasze wzory oświadczeń!!!!!!!!!!!!
Ponadto klauzulę:\"Jestem świadomy................\" klient piszę ręcznie sam, nie mamy mu tego drukować na komputerze!!!
Ponadto najlepszym rozwiązaniem będzie piecztka z klauzulą, gdzie on się tylko podpisze.
Pozdrawiam
Gdzie w ustawie jest napisane, że w oświadczeniu klient powinien napisać przychód??????????????
Nie ma!!!
Twierdził, że całą resztę bez przychodu ma podać.
Więc trzeba zmienić nasze wzory oświadczeń!!!!!!!!!!!!
Ponadto klauzulę:\"Jestem świadomy................\" klient piszę ręcznie sam, nie mamy mu tego drukować na komputerze!!!
Ponadto najlepszym rozwiązaniem będzie piecztka z klauzulą, gdzie on się tylko podpisze.
Pozdrawiam
to niech se Mazurkiewicz sam siadzie za biurkiem i porobi trochę świadczeń, zaraz odechce mu się farmazonów pleść
w programie jest zapytanie ,czy zaświadczenie , czy oświadczenia wnioskodawcy,jeszcze nie wprowadzałam wniosków ,to można wtedy powiedzieć, iz bez przychodu tez mozna wniosek wprowadzić
Oprócz oświadczenia od 01.07.2011 r. - Wzory pism przeczytaj również:
zawieszenie zasiłku stałego
wzór oświadczenia od 01-07-2011
oświadczenia
decyzja w spr. skier ŚDS
wzór decyzji o umorzeniu postępowanie - 105Kpa
Do ELMER
wzór na odmowę składek-czy ktos posiada?
zasiłek pielęgnacyjny problem
przymusowe umieszczenie w DPS
oferuję druki z nowych dzienników ustaw
wzór oświadczenia
zasiłek stały -pismo do ZUS
ŚW.PIEL. - PRACA
BARDZO PILNE z KPA
wezwanie
wzór wezwania