6i9 pisze:podaj mi art. z ustawy mówiący o żądaniu od strony zaświadczenia ze szkoły?Masz oświadczenie pod odpowiedzialnością karną więc nie przesadzaj bo to co robisz to właśnie jest nadgorliwość. Błędnie wypisanie zaświadczenia też się zdarzają, więc taki argument to żaden argument. Działaj wg ustawy. W ustawie o ŚR czy 500+ jest możliwość złożenia oświadczenia o dochodzie z tyt. zatrudnienia więc skoro ustawodawca dopuszcza możliwość to trzeba to stosować, więc jaką rangę ma oświadczenia o dochodzie a jaką zaświadczenie?
Wiem jaki to dział, chodziło mi o porównanie oświadczenia o szkole z oświadczeniem o dochodzie. Nie ma art w ustawie o KDR, który mówi o żądaniu zaświadczenia, więc skoro nie ma to nie należy wymyślać zaświadczeń i tyle w temacienaitsyrk85 pisze:6i9 pisze:podaj mi art. z ustawy mówiący o żądaniu od strony zaświadczenia ze szkoły?Masz oświadczenie pod odpowiedzialnością karną więc nie przesadzaj bo to co robisz to właśnie jest nadgorliwość. Błędnie wypisanie zaświadczenia też się zdarzają, więc taki argument to żaden argument. Działaj wg ustawy. W ustawie o ŚR czy 500+ jest możliwość złożenia oświadczenia o dochodzie z tyt. zatrudnienia więc skoro ustawodawca dopuszcza możliwość to trzeba to stosować, więc jaką rangę ma oświadczenia o dochodzie a jaką zaświadczenie?
jest to dział o KDR nie o SR czy 500+....
W systemi ma być możliwość weryfikacji złożonych oświadczeń w systemach zewnętrznych, zreszta w przypadku SR róweniż, kwestia tylko kiedy zostanie to utuchomione