Sorka,że was tak męcze ale dzieki za pomoc
OŚWIADCZENIE
Dane osoby składającej oświadczenie:
Imię i Nazwisko......................................................................................
Adres zamieszkania ................................................................................
PESEL ...................................................................................................
NIP .......................................................................................................
Jestem świadomy(a) odpowiedzialności karnej za złożenie fałszywego oświadczenia, oświadczam, że:
jestem w stosunku pracy w ….............................................................................................................
pełna nazwa zakładu pracy
na czas nie określony/określony*od dnia …................................... do …........................................
na stanowisku ......................................................................................................................................
Oświadczam, że został mi udzielony urlop wychowawczy od .............................do .......................
na dziecko ..................................................................... urodzone .....................................................
imię i nazwisko
Zakład pracy znajduje się*/ nie znajduje się*/ w stanie likwidacji*/ upadłości*
Jestem świadomy(a) odpowiedzialności karnej za złożenie fałszywego oświadczenia, oświadcza, że jestem zgłoszona do ubezpieczeń społecznych z tytułu zatrudnienia w wyżej wymienionym zakładzie pracy od …................................................. roku.
Oświadczam, że w przypadku jakichkolwiek zmian mających wpływ na prawo do dodatku z tytułu opieki nad dzieckiem w okresie korzystania z urlopu wychowawczego poinformuję o tym organ wypłacający świadczenia rodzinne ( likwidacji zakładu pracy, rozwiązaniu umowy).
Do niniejszego oświadczenia dołączam kopię imiennego raportu miesięcznego (ZUS RMUA)
...........................................................
podpis osoby składającej oświadczenie
* niepotrzebne skreślić