owd - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 25 cze 2015, 12:31

witam! jestem OWD zgłosił się dłużnik i poinformował ze przez pól roku będzie mieszkał i pracował w innej gminie. przedstawił umowę o dzieło i na oświadczeniu napisał tak "podaję adres do korespondencji..." no i podał ten adres z innej gminy, zameldowany w dalszym ciągu jest w naszej gminie. I co jestem OWD czy już nie ? :shock:
marwika

Napisano: 25 cze 2015, 12:34

też taki przypadek miałyśmy wezwałyśmy dłużnika na wywiad ten przyszedł i napisał oświadczenie że mieszka w innej gminie. Wysłałyśmy do nich wniosek a ten tam oświadczył że mieszka u nas
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Napisano: 25 cze 2015, 12:38

no i co teraz? on akurat zawsze wszystko odbiera, dzwoni przychodzi itd. ja wywnioskowałam ze on tu wróci i ze jestem owd. a teraz dostałam pismo od oww z prośbą o wskazanie czy wobec powyższego na pewno jestem owd.. no i zwariowałam :|
marwika

Napisano: 25 cze 2015, 12:40

no pół roku go nie będzie a więc chyba przez ten okres nie jesteś ale ja to już nie wiem, zgłupieć idzie z tym wszystkim
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Napisano: 25 cze 2015, 12:44

dzięki anetag! a może ktoś jeszcze ma pomysł co napisać do oww?
marwika

Napisano: 26 cze 2015, 8:56

może ktoś podpowie? może w nowym okresie na wywiadzie niech sprecyzuje gdzie bedzie w najblizszym czasie mieszkał.... a teraz do konca zostac już owd? bo i tak postepowanie zakonczone. sama juz nie wiem :o :o :o
marwika

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x