Pan Generał Skrzypczak
Re: Pan Generał Skrzypczak
O ile wiem, kadencja generała kończy się za kilka miesięcy. Może się mylę, ale podejrzewam, że w jego kontrakcie jest zastrzeżona rekompensata w razie zdymisjonowania przed upływem kadencji. I o to chodziło generałowi. Chciał sprowokować własną dymisję. Dzięki umiejętności przebaczania, jaką wykazał się minister, prowokacja się nie udała.
Zaimponował mi pan minister wysoką kulturą, spokojem, opanowaniem oraz tym, że umiał się wznieść ponad generalskie manewry i zamierzał pozostawić go na stanowisku. Okazał klasę tak rzadką wśród polityków.
Zaimponował mi pan minister wysoką kulturą, spokojem, opanowaniem oraz tym, że umiał się wznieść ponad generalskie manewry i zamierzał pozostawić go na stanowisku. Okazał klasę tak rzadką wśród polityków.
Zibi mam wrażenie, że to Ty nie rozumiesz, że żyjemy w XXI wieku, a nie XX.
Mucha myślę, że się mylisz bo na tak oczywistą oczywistość inaczej nie można było zareagować - klasy tu nie widzę, ale przyłapanie na gorącym uczynku szefa i honorowe udowodnienie, że są ważniejsze sprawy od polityki.
I że są jeszcze ludzie którzy potrafią to odróżnić.
Mucha myślę, że się mylisz bo na tak oczywistą oczywistość inaczej nie można było zareagować - klasy tu nie widzę, ale przyłapanie na gorącym uczynku szefa i honorowe udowodnienie, że są ważniejsze sprawy od polityki.
I że są jeszcze ludzie którzy potrafią to odróżnić.
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
dzibar tobie pewnie z nikim nie po drodze, tobie nie pomoze przetarcie oczu, tobie po drodze z Konradem Wallenrodem , ale nie wiem czy zdążysz?
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Folwarku zwierzęcy nie badaj i tak nie powiem.Robię to co uważam za słuszne, a co komu pisane to go nie minie
Dzidka
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Oprócz Pan Generał Skrzypczak - HYdE PaRK przeczytaj również:
Zobacz Miss Universe 2009
KONKURS na www.HappySenior.pl
Czego dzieci szukają w Internecie?
Stanowisko Kierownika GOPS
Kieszonkowcy podrzucają pieniądze
Anna Walentynowicz
Naszej historii cd.
pomoc
gdzie jest Dzibar ?
POPÓDKA nadchodzi New World Order!
likwidacja pomocy społecznej
zaginął post onośnie pracy prac.socj.
wykorzystywanie czasu pracy przez pracownika socjalnego
Jak zostać znienawidzonym współpracownikiem?
Obalamy mity naszych \"wspaniałych\" mędrców
MASZ DOŚĆ ŻYCIA ?