A co wnioskodawce obchodzi ze pliki csv sa taie niedokładne ze zawsze pokazuja tylko pierwsze z rubryki? Masz watpliwość, musisz sprawdzić w ceebie bezpośrednio a nie w jakichs csvachAgg23 pisze: ↑14 wrz 2022, 10:05Mam sporo sytuacji, gdzie ktoś na wniosku oświadczył, że głównym źródłem ogrzewania jest np. piecokuchnia., natomiast na deklaracjach CEEB trzon kuchenny, piecokuchnia i kuchnia węglowa są ujęte w jednym okienku. W związku z tym podczas weryfikacji CEEB z pliku csv zawsze widzę tylko trzon kuchenny. Teoretycznie jest to traktowane w CEEB jako jedno, ale wniosek nie zgadza się deklaracją, która widze. Wzywacie w takich sytuacjach czy skoro wiecie jak wygląda składanie deklaracji to uznajecie, ze wszystko jest dobrze?
My traktujemy jako ok. Wiemy z czego to wynika. Z resztą z punktu wypłaty i przyznania świadczenia nic to nie zmienia.Agg23 pisze: ↑14 wrz 2022, 15:15Jedyny dostęp jaki mamy do CEEB jest właśnie przez te pliki. Osobiście wiem z czego wynika taka różnica, więc bardziej bym się skłaniała ku temu żeby zostawić tak jak jest, bo wnioskodawca nie zaznaczył na wniosku źle jakby nie patrzeć. Byłam ciekawa w jaki sposób rozwiązują to inne Ośrodki![]()