kochani dwie sytuacje pierwsza to pan miał uchylone rodzinne na 1 dziecko na dwójkę pobierał na to pierwsze uchylenie byłobo ssię rozstałx bbabka zgłosił i nie było alimentów teraz przyszedł i chce rodzinne ba to 3 i wielodzietna i teraz rozumiem ze nowy wniosek i Dectylko nie przyznaje mi na wwielodzietna bo wprowadź wniosek wnioskuję na 1 a nie 3 nsprawde trójka mogłaby pobierać bo dwójką jest wtrakcie pobierania i ta ddwójkami mmiała już wypłatę za październik jak to technicznie zrobić czy nie należy się wielodzietnośćppomóżcie jutro musze wydać mecze się i nie wiem o co biega.druga sprawa miałam wypłaty w realizacji na listach nie zatwierdzonych w tym czasie do jednej z osób wprowadziłam z marszu mój błąd i pospiechu wniosek zmiany na dodatki dla jednej z osob ktora byla w realizacjii coś mi się zablokowalo bo mam ten wniosek wyszarzonyy i nie mogę go dokończyć .potwierdzam listy i dalej guzik wiecie jak to odkręcić bo jutro musze zrobić druga listę dodatkowo na dodatki.tamta pierwsza jest juz wypłata zrealizowana.pomóżcie pracuje na Sygnity.
nie pracuje na sygnity wiec nie wiem jak masz to zrobic technicznie w swoim programie, ale panu nalezy sie rodzinny i dodatek z tytulu wielodzietnosci...poza tym chyba byloby lepiej gdybys pisala bardziej zrozumiale:D bo nad twoim tekstem trzeba sie skupiac jak nad obrazkami potwierdzajacymi ze nie jestesmy robotami:D a i tak mozna nie trafic
Ha ha wybacz ... pisałam znowu w pośpiechu jadąc busikiem dopiero po pracy echh,..żeby stary mnie nie wymeldował z chałupy bo siedzę znowu na ops, mimo wszytko dzięki za info ale liczę,że jeszcze ktoś z programem mi pomoże.