pilne wydawanie decyzji - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 09 cze 2014, 12:48

Witam u mnie w mopsie na zdo składa się 2 wnioski jeden na wyrównanie a drogi na bieżąco. Większość petentów juz 15 składała wnioski około 4 miałem juz wywiady decyzje wszystkie będę miał wydane w przyszłym tygodniu. Chce aby to bieżące z do jak i wyrównanie było wypłacone PpD koniec czerwca ponieważ tak placimy! Czy w waszych ośrodkach tez wyplacacie bieżące i zaległe jeszcze w czerwcu?
elmo 1970

Napisano: 09 cze 2014, 13:20

W PIĄTEK WYPŁACONE
DDW

Napisano: 09 cze 2014, 13:33

U nas kierownik każe zdawko odpowiadać na pytania ludzie się na nas pracownikach wyzywaja! Nie dziwie im się pewnie podobnie bym reagował gdybym był rok bez środków do zycia. Wiec jak u was wygląda realizacja wypłat jedno i drugie w tym miesiącu?
elmo 1970

Napisano: 09 cze 2014, 14:24

elmo 1970 pisze:U nas kierownik każe zdawko odpowiadać na pytania ludzie się na nas pracownikach wyzywaja! Nie dziwie im się pewnie podobnie bym reagował gdybym był rok bez środków do zycia. Wiec jak u was wygląda realizacja wypłat jedno i drugie w tym miesiącu?
u mnie jak najszybciej zaległe jest wypłacane
piki

Napisano: 09 cze 2014, 16:01

A u mnie kierownik wszystko odwleka. Zaległe jeszcze nie wypłacone a decyzje drukuja się! A bieżące stoi w miejscu. Jak dzwonią petenci to koleżanki z pokoju mówią zaległe jeszcze w tym miesiącu wyplaciny AE kiedy tego juz nie mówią a jeżeli chodzi o bieżąco to mówią iz jak się uda to w tym miesiącu wypłaca! U was tez taka opieszałość?
elmo 1970

Napisano: 10 cze 2014, 8:55

zacodniopomorskie- wniosek złożony 15 maja i ani wywiadu ani zaległych,za pięc dni składam skarge.
lolik

Napisano: 10 cze 2014, 9:15

a my póki co nie mamy jeszcze upoważnienia, ponieważ nas upoważnia rada gminy i czekamy na opublikowanie się tego upoważnienia, może zdążymy w czerwcu, a jak nie to masakra
iwąka

Napisano: 10 cze 2014, 11:44

masakra masakra.najważniejsze że nie my za to bekniemy tylko kierownicy.a szczerze mowiąc zaległe moglibysmy już wypłacic....ale nie ja tu rządze....
sonija

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x