pismo do komornika o ustalenie miejsca zamieszkania

Wybrane tematy:
Informacja o przyznaniu świadczenia pieniężnego Ukraina Wzór decyzji przyznającej zasiłek rodzinny + dodatki ZŁOTÓWKA ZA ZŁOTÓWKĘ CV i adres Wzór umowy powierzenia przetwarzania danych osobowych do AOON ZUS - pismo o zaprzestaniu płacenia skł. em-rent. Wniosek o udostepnienie dokumentacji medycznej
~kasia

pismo do komornika o ustalenie miejsca zamieszkania

Post autor: ~kasia »

czy ktos ma może wzór pisma do komornika o ustalenie miejsca zamieszkania dłuznika bo si ę wyprowadził i nie mieszka tam gdzie komornik wskazał i na jeki art sie powołać???
~kasia

Re: pismo do komornika o ustalenie miejsca zamieszkania

czy ktoś podpowie
~mISIA

Post autor: ~mISIA »

ja wysłałam wniosek o udostępnienie danych do urzędu miasta - ewidencja ludności, aby mi podali aktualny adres, a do komornika tylko informację, że nie zamieszkuje(wyprowadził się) z adresu który podał komornik
~magda

Post autor: ~magda »

a co robicie jeśli wyprowadził się z Waszej Gminy i nikt nie wie gdzie przebywa
~ania
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ~ania »

ludzie co z tym miejscem zamieszkania jak nie wiadomo gdzie dłuznik mieszka - co Wy robicie w takiej stuacji?
ania
~kasia

ja tez nie mam pojęcia komornik mi napisał że nie mieszka tam gdzie ma podany adres i co dalej mam z tym zrobić
~kasia

ja tez nie mam pojęcia komornik mi napisał że nie mieszka tam gdzie ma podany adres i co dalej mam z tym zrobić
~angela

Post autor: ~angela »

to jest jakaś parodia z tym miejscem zam:(( ratunku !!! ja nie mam pojecia co robic:(
~mela

Post autor: ~mela »

niech ktoś cos poradzi
~iga

Post autor: ~iga »

Zgodnie z art. 3 ust. 7 Ustawy z dnia 7 września 2007r. o pomocy osobom uprawnionym do alimentów (Dz.U. nr 192, poz. 1378) Urząd Gminy informuje, że dłużnik alimentacyjny Pan …PESEL… nie mieszka pod wskazanym przez Pana adresem tj. ….. Nadmienia się, że korespondencja wysłana na w/w adres została zwrócona z adnotacją - adresat wyprowadził się.

Na podstawie art.26 ustawy z dnia 7 września 2007r. o pomocy osobom uprawnionym
do alimentów(Dz. U. Nr.192 poz.138 pozn. zm.) oraz art.1086 § 1 ustawy z dnia 17 listopada 1964r. Kpc ( Dz. U. Nr 43 poz.296 z poz. zm.) Urząd Gminy zwraca się z prośbą o ustalenie obecnego miejsca zamieszkania dłużnika alimentacyjnego Pana …..
W związku z powyższym zwracamy się z prośbą o podjęcie odpowiednich działań i udzielenie nam informacji.

ODPOWIEDZ