pismo do komornika o ustalenie miejsca zamieszkania
pismo do komornika o ustalenie miejsca zamieszkania
czy ktos ma może wzór pisma do komornika o ustalenie miejsca zamieszkania dłuznika bo si ę wyprowadził i nie mieszka tam gdzie komornik wskazał i na jeki art sie powołać???
Re: pismo do komornika o ustalenie miejsca zamieszkania
ja wysłałam wniosek o udostępnienie danych do urzędu miasta - ewidencja ludności, aby mi podali aktualny adres, a do komornika tylko informację, że nie zamieszkuje(wyprowadził się) z adresu który podał komornik
a co robicie jeśli wyprowadził się z Waszej Gminy i nikt nie wie gdzie przebywa
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ludzie co z tym miejscem zamieszkania jak nie wiadomo gdzie dłuznik mieszka - co Wy robicie w takiej stuacji?
ania
ja tez nie mam pojęcia komornik mi napisał że nie mieszka tam gdzie ma podany adres i co dalej mam z tym zrobić
ja tez nie mam pojęcia komornik mi napisał że nie mieszka tam gdzie ma podany adres i co dalej mam z tym zrobić
to jest jakaś parodia z tym miejscem zam:(( ratunku !!! ja nie mam pojecia co robic:(
Zgodnie z art. 3 ust. 7 Ustawy z dnia 7 września 2007r. o pomocy osobom uprawnionym do alimentów (Dz.U. nr 192, poz. 1378) Urząd Gminy informuje, że dłużnik alimentacyjny Pan …PESEL… nie mieszka pod wskazanym przez Pana adresem tj. ….. Nadmienia się, że korespondencja wysłana na w/w adres została zwrócona z adnotacją - adresat wyprowadził się.
Na podstawie art.26 ustawy z dnia 7 września 2007r. o pomocy osobom uprawnionym
do alimentów(Dz. U. Nr.192 poz.138 pozn. zm.) oraz art.1086 § 1 ustawy z dnia 17 listopada 1964r. Kpc ( Dz. U. Nr 43 poz.296 z poz. zm.) Urząd Gminy zwraca się z prośbą o ustalenie obecnego miejsca zamieszkania dłużnika alimentacyjnego Pana …..
W związku z powyższym zwracamy się z prośbą o podjęcie odpowiednich działań i udzielenie nam informacji.
Na podstawie art.26 ustawy z dnia 7 września 2007r. o pomocy osobom uprawnionym
do alimentów(Dz. U. Nr.192 poz.138 pozn. zm.) oraz art.1086 § 1 ustawy z dnia 17 listopada 1964r. Kpc ( Dz. U. Nr 43 poz.296 z poz. zm.) Urząd Gminy zwraca się z prośbą o ustalenie obecnego miejsca zamieszkania dłużnika alimentacyjnego Pana …..
W związku z powyższym zwracamy się z prośbą o podjęcie odpowiednich działań i udzielenie nam informacji.
Oprócz pismo do komornika o ustalenie miejsca zamieszkania - Wzory pism przeczytaj również:
post o przek pisma
postanowienie o przekazaniu pisma
rodzinne
postanowieni o przedłużeniu terminu rozparzenia wniosku
dłużnik za granicą
zgon dziecka
postanowienie..
odzieżówka
Błagam uchylenie i zwrot ZA
decyzja uchylająca dojazd
czy ktoś wie
PROSZE O POMOC