pismo do pedagoga - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 06 lut 2023, 16:29

Dzień dobry,
Szanowni Państwo potrzebuję pomocy ponieważ pedagog szkolny nie dostarcza mi notatek w sprawie Niebieskiej Karty, jak ułożyć pismo, aby dobitnie Pani zrozumiała, że ma dostarczać notatki.
Proszę ją o notatki raz na kwartał i to jest problem, w Wy mili jak sobie z trym radzicie ?
Bardzo proszę o pomoc.
MADZIAK
Praktykant
Od: 02 lut 2018, 14:56
Zajmuję się: 500+, ustawa Za życiem

Napisano: 21 lut 2023, 9:20

MADZIAK pisze:
06 lut 2023, 16:29
Dzień dobry,
Szanowni Państwo potrzebuję pomocy ponieważ pedagog szkolny nie dostarcza mi notatek w sprawie Niebieskiej Karty, jak ułożyć pismo, aby dobitnie Pani zrozumiała, że ma dostarczać notatki.
Proszę ją o notatki raz na kwartał i to jest problem, w Wy mili jak sobie z trym radzicie ?
Bardzo proszę o pomoc.

Rozumiem, że prośby są ustne? Na niesfornych najlepiej działa droga służbowa i pisma...
A jak ma być dobitnie to najlepiej do dyrektora, że nie wywiązuje się z zadań :P
esko
Stażysta
Od: 02 cze 2017, 13:57
Zajmuję się: PS, DM, DE, ŚW, DS

Napisano: 13 mar 2023, 12:08

esko pisze:
21 lut 2023, 9:20
MADZIAK pisze:
06 lut 2023, 16:29
Dzień dobry,
Bardzo proszę o pomoc.

Rozumiem, że prośby są ustne? Na niesfornych najlepiej działa droga służbowa i pisma...
A jak ma być dobitnie to najlepiej do dyrektora, że nie wywiązuje się z zadań :P

Dzień dobry,
a można prosić mniej więcej jakich użyć słów aby dobitnie to trafiło do pedagoga, lub krótko napisać jak to ma wyglądać, BARDZO PROSZĘ
MADZIAK
Praktykant
Od: 02 lut 2018, 14:56
Zajmuję się: 500+, ustawa Za życiem

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x