pismo przewodnie do sko

Wybrane tematy:
Informacja o przyznaniu świadczenia pieniężnego Ukraina Wzór decyzji przyznającej zasiłek rodzinny + dodatki ZŁOTÓWKA ZA ZŁOTÓWKĘ CV i adres Wzór umowy powierzenia przetwarzania danych osobowych do AOON ZUS - pismo o zaprzestaniu płacenia skł. em-rent. Wniosek o udostepnienie dokumentacji medycznej
ODPOWIEDZ
~baki

pismo przewodnie do sko

Post autor: ~baki »

dłużnik odwołał się od decyzji o zwrocie wypłaconych świadczeń. Mam ktoś pismo przewodnie do sko? jak ono ma wyglądac co mam tam zawrzec . prosze pomóżcie
~ag

Re: pismo przewodnie do sko

Post autor: ~ag »

ja tez mam ten problem i tez prosze o pomoc
~ag

Post autor: ~ag »

ja tez mam ten problem i tez prosze o pomoc
~Matylda

Post autor: ~Matylda »

ma ktoś to pismo przewodnie bardzo prosze
~apaulina

Post autor: ~apaulina »

normalnie napisz że przesyłąsz odwołanie od deczji znak nr opisz krótko sprawe
~asia~~

Post autor: ~asia~~ »

Ja napisałam : OPS.... przesyła odwołanie Pana .....od decyzji administracyjnej w sprawie zwrotu przez dłużnika alimentacyjnego należności z tytułu otrzymanych przez osobę uprawnioną świadczeń z funduszu alimentacyjnego.
Załączniki:Tu wypisałam po kolei jakie dokumenty załączam i wysłałam - orginały kopie zostawiłam sobie.
~ka

Post autor: ~ka »

a co wysylaliscie za dokumenty?
~asia~~

Post autor: ~asia~~ »

Decyzję przyznającą FA, zaśw. o bezskuteczności ,decyzje dla dłużnika, zawiadomienie o wszczęciu postępowania, ewentualnie zmiana o podwyższeniu alimentów jak była.
~MARTA

Post autor: ~MARTA »

ja wysyłam pismo wrza z aktami osobowymi ( teczkę)
~apaulina

Post autor: ~apaulina »

tak wysyła sie pismo i akta osoby każda ze stron musi byc ponumerowana i dołaczony wykaz rzeczowy akt
ODPOWIEDZ