po szkoleniu- zawiadomienie od OWW do Prokuratury - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 3 z 3    [ Posty: 24 ]

Napisano: 25 kwie 2017, 10:54

Tak miałam na myśli zawiadomienie, tzn chciałam zaznaczyć, ze nie chodzi o wniosek o ściganie, bo to już należy do OWD, a zawiadomienie wysyła OWW.
Ina
Praktykant
Od: 29 lis 2016, 14:27
Zajmuję się: pomoc społeczna, zamówienia publiczne,obieg dokumentów

Napisano: 01 cze 2017, 15:15

Pieknie. Mam dziś..czyli 1 czerwca wniosek na fa. Zaświadczenie od komornika z dwóch ostatnich miesięcy o bezskuteczności. Wcześniej facet spłacił wszystko a od DWÓCH miesięcy nie płaci. Czyli co mam zrobić? poczekać jeszcze miesiąc żeby były trzy? wg. nowelizacji kk?
Malwina69
Awatar użytkownika
Stażysta
Od: 22 mar 2016, 14:19
Zajmuję się:

Napisano: 02 cze 2017, 7:38

Malwina69 pisze:Pieknie. Mam dziś..czyli 1 czerwca wniosek na fa. Zaświadczenie od komornika z dwóch ostatnich miesięcy o bezskuteczności. Wcześniej facet spłacił wszystko a od DWÓCH miesięcy nie płaci. Czyli co mam zrobić? poczekać jeszcze miesiąc żeby były trzy? wg. nowelizacji kk?
wypłacaj już, masz zaświadczenie o bezskuteczności, i jak inne warunki spełnia to się już należy, jak po conajmniej 3 miesiącach (3 wypłatach) dłużnik nic nie wpłaci to wtedy zawiadomienie do prokuratury
anavika
Referent
Od: 25 lip 2012, 16:23
Zajmuję się: SR/FA/SW/dodatki

Napisano: 02 cze 2017, 8:22

anavika pisze:
Malwina69 pisze:Pieknie. Mam dziś..czyli 1 czerwca wniosek na fa. Zaświadczenie od komornika z dwóch ostatnich miesięcy o bezskuteczności. Wcześniej facet spłacił wszystko a od DWÓCH miesięcy nie płaci. Czyli co mam zrobić? poczekać jeszcze miesiąc żeby były trzy? wg. nowelizacji kk?
wypłacaj już, masz zaświadczenie o bezskuteczności, i jak inne warunki spełnia to się już należy, jak po conajmniej 3 miesiącach (3 wypłatach) dłużnik nic nie wpłaci to wtedy zawiadomienie do prokuratury

Dzięki...
Malwina69
Awatar użytkownika
Stażysta
Od: 22 mar 2016, 14:19
Zajmuję się:

Strona 3 z 3    [ Posty: 24 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x