podanie do opieki społecznej - Wzory pism

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]

Napisano: 25 sty 2010, 11:50

proszę bardzo o pomoc w napisaniu mi podania do opieki społecznej o darmowe obiady w przedszkolu dla dwójki dzieci bardzo proszę o pomoc dziękuje.piotrek
~piotr

Napisano: 25 sty 2010, 15:27

Idziesz nie do Opieki a do Osrodka Pomocy Społecznej tam maja gotowe wnioski i wypiszesz , to nie jest trudne.

Piszesz : zwracam sie o przyznanie bezplatnych obiadow w Przedszkolu dla dwójki mych dzieci. Opisujesz jaka jest u ciebie sytuacja
~Asia

Napisano: 01 lut 2010, 20:48

Jak napisać podanie do opieki społecznej aby objeli opieką osobe starsza - moją babcie? ([email protected])
~Jola

Napisano: 02 lut 2010, 11:39

terminu opieki juz dawno nie ma NAUCZCIE SIĘ WRESZCIE
~Asia

Napisano: 02 lut 2010, 16:24

Imię i nazwisko Miejscowość, data

Ośrodek Pomocy Społecznej
adres

Zwracam się z prośbą o (tutaj należy określić, o jaką pomoc chcemy się ubiegać: np. o zasiłek, czy dożywianie dla dzieci, czy usługi opiekuńcze)

Podpis
~szer

Napisano: 03 mar 2011, 14:33

Jak napisac podanie do opieki spolecznej o przyznanie dodatku finansowego na dziecko gdyz jestem samotna matka.Prosze o pomoc
~edzia

Napisano: 03 mar 2011, 22:22

jak napisać podanie do opieki społecznej o jaką kolwiek pomoc z tytułu samotnego wycowania dziecka. obecnie nie pracuje i mam 400zł alimentów i rodzinne
~Dorota

Napisano: 28 mar 2011, 20:59

\"drodzy\" klienci ops znaleźliście to forum, więc bez trudu powinniście umieć napisać podanie :)
~luna

Napisano: 30 mar 2011, 15:14

nie ma juz ani \"opieki\" ani jak niektórzy klienci mówią \"łopieki\" sa tylko osrodki pomocy społecznej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~pracownik ops

Napisano: 28 kwie 2011, 0:59

d
~ewa

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x