podanie do opieki społecznej
podanie do opieki społecznej
proszę bardzo o pomoc w napisaniu mi podania do opieki społecznej o darmowe obiady w przedszkolu dla dwójki dzieci bardzo proszę o pomoc dziękuje.piotrek
Re: podanie do opieki społecznej
Idziesz nie do Opieki a do Osrodka Pomocy Społecznej tam maja gotowe wnioski i wypiszesz , to nie jest trudne.
Piszesz : zwracam sie o przyznanie bezplatnych obiadow w Przedszkolu dla dwójki mych dzieci. Opisujesz jaka jest u ciebie sytuacja
Piszesz : zwracam sie o przyznanie bezplatnych obiadow w Przedszkolu dla dwójki mych dzieci. Opisujesz jaka jest u ciebie sytuacja
Jak napisać podanie do opieki społecznej aby objeli opieką osobe starsza - moją babcie? ([email protected])
terminu opieki juz dawno nie ma NAUCZCIE SIĘ WRESZCIE
Imię i nazwisko Miejscowość, data
Ośrodek Pomocy Społecznej
adres
Zwracam się z prośbą o (tutaj należy określić, o jaką pomoc chcemy się ubiegać: np. o zasiłek, czy dożywianie dla dzieci, czy usługi opiekuńcze)
Podpis
Ośrodek Pomocy Społecznej
adres
Zwracam się z prośbą o (tutaj należy określić, o jaką pomoc chcemy się ubiegać: np. o zasiłek, czy dożywianie dla dzieci, czy usługi opiekuńcze)
Podpis
Jak napisac podanie do opieki spolecznej o przyznanie dodatku finansowego na dziecko gdyz jestem samotna matka.Prosze o pomoc
jak napisać podanie do opieki społecznej o jaką kolwiek pomoc z tytułu samotnego wycowania dziecka. obecnie nie pracuje i mam 400zł alimentów i rodzinne
\"drodzy\" klienci ops znaleźliście to forum, więc bez trudu powinniście umieć napisać podanie 

nie ma juz ani \"opieki\" ani jak niektórzy klienci mówią \"łopieki\" sa tylko osrodki pomocy społecznej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oprócz podanie do opieki społecznej - Wzory pism przeczytaj również:
PORZĄDEK
Wzór pisma do Urzędu Skarbowego
uchylenie decyzji z funduszu
wywiad
Sw.pielegnacyjne
umorzenie nienależnie pobranych świadczeń
Bardzo proszę o wzór decyzji uchylające FA w związku z rezygnacją z nauki w szkole
pomocy
uchylenie decyzji na podstawie art. 154 kpa
podstawa prawna do decyzji w śds
ma ktoś wzór decyzji przedłużającej świadczenie pielęgnacyjne
Odmowna z uwagi na ograniczone środki finansowe
odwieszenie postępowania egzekucyjnego w zakresie zaliczki alimentacyjnej
rozłożenie na raty
wezwanie
dec. odmowna zas rodz. z uwagi na brak zasądzonych alimentów