Podanie ma maila

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ruda1
Starszy referent
Zajmuję się: FA/SR/SW/CP i wszelkie dodatki
Kontakt:

Podanie ma maila

Post autor: Ruda1 »

Dłużnik przysłał na maila podanie o udzielenie informacji o jego stanie zadłużenia, poprosił o odpowiedź na maila, bo przebywa za granicą. Mam pytanie czy na takie podanie mogę odpisać,czy nie powinien przesłać na epuap. Skąd mam wiedzieć, że to on napisał.
Awatar użytkownika
Ewela77
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: Podanie ma maila

Post autor: Ewela77 »

jeżeli nie jesteś w stanie potwierdzić podpisu to osoba powinna złożyć wniosek za pośrednictwem epuap i poświadczyć kwalifikowanym podpisem
Po prostu nie lubię być sztucznie miła ..
Awatar użytkownika
Szarak
VIP
Zajmuję się: Multitasking
Kontakt:

Post autor: Szarak »

Art. 63. § 1 KPA Podania (żądania, wyjaśnienia, odwołania, zażalenia) wnosi się na piśmie, za pomocą telefaksu lub ustnie do protokołu. Podania utrwalone w postaci elektronicznej wnosi się na adres do doręczeń elektronicznych. Jeżeli przepisy odrębne nie stanowią inaczej, podania wniesione na adres poczty elektronicznej organu administracji publicznej pozostawia się bez rozpoznania.
Awatar użytkownika
Ruda1
Starszy referent
Zajmuję się: FA/SR/SW/CP i wszelkie dodatki
Kontakt:

Post autor: Ruda1 »

Dziękuję za odpowiedź
ODPOWIEDZ