podanie o zapomogę
podanie o zapomogę
bardzo proszę o napisanie dla mnie jakiegokolwiek wzoru podania o zapomogę finansową gdyż jestem osobą samotnie wychowującą dwoje małoletnich dzieci
Re: podanie o zapomogę
Napisz co w duszy ci gra, w jakiej sytuacji sie znajdujesz i sprecyzuj swoje najważniejsze potrzeby. Pracownik socjalny będa na wywiadzie zweryfikuje to co napisałaś i oceni zakres pomocy, która ci jest potrzebana.
Osrodek Pomocy spoełcznej w ....
Zwracam sie z prośbą o udzielenie mi pomocy finansowej ponieważ znajduje sie w trudnej sytuacji. Mam na utzrymaniu dwoje dzieci, które wychowuje samotnie. Moim źródłem utrzymania jest.... Posiadane środki sa niewystarczające na zabezpieczenie podstawowych potrzeb mojej rodziny.
Zwracam sie z prośbą o udzielenie mi pomocy finansowej ponieważ znajduje sie w trudnej sytuacji. Mam na utzrymaniu dwoje dzieci, które wychowuje samotnie. Moim źródłem utrzymania jest.... Posiadane środki sa niewystarczające na zabezpieczenie podstawowych potrzeb mojej rodziny.
wzrór wnisku o zapomogę do Ośrodka Pomocy Społecznej mam na utrzymanie dwoje małych dzieci ja z mężem jesteśmy bezrobotni
Oprócz podanie o zapomogę - Wzory pism przeczytaj również:
wniosek bez rozpatrzenia pismo czy decyzja
POMOZCIE.. PLISSS
Rezygnacja z usług opiekuńczych
Proszę o wzór
przesunięcie terminu realizacji projektu POKL
Pisom do ministerstwa
pismo do komornika-ustalenie adresu dłużnika
RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wzór decyzji dla dłużnika plisssssssss
wezwanie dłużnika
Czy ktoś chce...?
Czy ktoś chce...?
wniosek bez rozpatrzenia pismo czy decyzja
JAK TO NAPISAC
pisemko do dłużnika i do organu własciwego dłużnika o zmianie wysokośc fun. alimentacyjnego
pismo do prokuratora